• izirajder197366
    Sziasztok. A közeljövőben szeretnék vásárolni egy WP-s telefont, én konkrétan a Nokia Lumia 920-ra gondoltam. Meg néztem a neten, hogy milyen telefon, hamar romlik-e, milyen a WP8, stb.... Igy találtam rá erre a fórumra is és gondoltam legjobb lesz ha meg kérdezem olyanoktól, akik esetleg ilyen fajta telefont használnak, vagy használtak. Azt tudni kell, hogy én Androidos telót használtam eddig, ami egyáltalán nem nyűgözött le.Egy Sony Ericsson Xperia X10i nevezetű készülék volt, ami nem a legújabb model tudom, de már újkorában is elég lassú volt és hallottam, hogy ezek az új Xperiák se valami jók úgy hogy lemondtam az Androidról.Szóval biztos nehéz lesz átállni, de ez legyen a legkevesebb.
    Néztem több videót is a Nokia Lumia 920-ról és elég jónak tűnt. Megkérdeztem egyik ismerősömet, aki ilyen telefonos boltban dolgozik és azt mondta, hogy nem a legújabb Lumia, de ez a legjobb, csak figyelni kell arra, hogy honnan veszem mert van amelyik nem itteni piacra lett gyártva vagy mi :D . Nem nagyon értek hozzá, valami ilyesmit mondott.
    Na szóval összességében arra lennék kiváncsi, hogy milyen a telefon, hogy birja, nem lassul-e hamar, megéri-e megvenni és ez a piacos dolog nem tudom, hogy van de nem szeretnék valami másolatot venni :D.
    A válaszotokat előre is köszönöm. Ne haragudjatok ha helyesirási hibáim voltak, nem Magyarországon élek.