• recko2234
    -Bejövő hívásnál "gombot" kell nyomni, nem androidos móka.
    -e-mail-eket szereti kezelni, bár én a munkahelyi netemet nem tudtam belőni, rendszergazdai segítség kell hozzá szerintem.
    -van képernyőzár kóddal is
    -elforgatva és elforgatás nélkül is van billentyűzet, angol, francia, holland és magyar van egy csomagban

-password manager progiból dunát lehet rekeszteni, nézz szét a windowsphone.com-on, én is itt néztem szét mielőtt megvettem a 820-amat.
    -endomondo még volt egy hóanapja, szerintem még van.
    -Internet Explorer van alapból, ezen kívül Nokia Xpress, eXplora 3 és társai, de Opera mini nincs.
    -hívásokat elmentő alkalmazások nem működnek megfelelően, bár nagyon régen láttam ilen alkalmazást. Mindenképpen neked kell tesztelned melyik működik, melyik nem.
    -A "Hardware test", vagy a magyar fejlesztésű "Zseblámpa" ideális led működtetésre
    -Sonic van, de drága, Mario és Sega játékok csak emulatorral érhetőek el, de azok hibátlanul működnek.

HTC-t nem ajánlok, de Szarsung-ot sem, volt szerencsém mindet tesztelni, sőt az egyiknek a szervízelésében is részt vettem. Maradj a Nokiánál, az gyilkolhatatlan (szintén tesztelve ;) ) Mindenképpen olyat válassz, amire adnak FM-rádiót (ha arra van szükséged) és legalább 1GB memóriája van.
    Nekem Lumia 820 van, már egész emberi áron meg lehet venni.