-
recko2234 #3518 Semmi hátránya nincs a kijelző felbontás miatt a 820-nak, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nem csúnyábbak a grafikai elemek, mint mondjuk a HTC-n.
Azt, hogy minden hardverben jobb-e a 8x azt kétlem, mert a proci ugyanaz, memóriából szerintem itt nincsenek nagy márkák, a többit pedig nem kötik az orrunkra.
Ráadásul a BeatsAudio is egy nagy átb*szás, mert először a hivatalos oldalon hi-fi minőségről ír, a specifikációban pedig stúdió minőségről. Aki egy kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy a kettő között ég és föld a különbség, és csak egy hozzá nem értőt lehet átcseszni vele. Ráadásul cseszheti a jó végfokot, hogy ha szar a füles :D
Ráadásul a lejátszandó fájl konverziója sem mindegy, milyen mintavétel alatt készült, mekkora bitsűrűség, hány bites, stb. Egy 64KBaud-os mp3-at bármely stúdió cuccon hallgatsz az akkor is szar lesz, és az is marad.
Szóval ha valaki mondjuk csak a zenei része miatt akarná megvenni a 8x-et, előbb kérje meg egy zenész barátját, hogy tesztelje le.