Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Wlan csak akkor megy ha nincs lezárva a billentyûzár, de ha van wlan akkor azt használja netezésre. (Sokan szidják, szerintem ez egy jó funkció xD)
A keresõre nem tudsz google-t rakni, az a Bing gomb 😊 (Mókolt Firmware-el lehet elvileg, de nem próbáltam ...)
Böngészõbõl többféleképp lehet kilépni. Vagy nagyon sok visszafelényíl, vagy középsõ gomb, vagy pedig bönégszéskor rányomsz a 3 pontra (Beállítások) majd ott Lapok, mindent ki X-elsz, és akkor 1 Back-el ki lehet lépni. És akkor legközelebb üresen indul ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Illetve láttam, hogy összetudom kötni az xbox accountommal is a telefont, ami folyamatosan mutatja az aktuális G pontomat boxon, meg a barátaimat stb, viszont akkor gondolom ehhez folyamatos net kapcsolat kell. Tehát akkor folyamatosan húzza majd le a mobilnetembõl felhasználható részt? Vagy hogy? Harmadik kérdés meg az, hogy ha rámegyek a Nagyítóra, akkor a Bing keresõje jön be, de ne nem lehet átállítani, hogy a Google legyen a kezdõlap? A beállításokban nem volt ilyen lehetõség. Illetve nekem az is nagyon fura, hogy netezek rajta, és kiakarok lépni, akkor nincs ilyen funkció! Csak a középsõ windows gombbal tudok kilépni, és ha újra rákattintok az IE9-re, akkor az jön be, amit utoljára néztem rajta. Ez a része kissé zavaró nekem. :/
Az hogy nincs droptest, az még nem jelenti azt hogy törékeny ... Sõt, ha ez lenne a probléma a telefonnal akkor tele lenne vele az internet 😊
@oneal1: 920-assal kapcsolatban mi érdekelne?
Nem kicsi, és nem könnyû xD Viszont engem nem zavarnak a méretei, sokat használom olvasgatni, erre tökéletes. Nem igen tudok róla rosszat mondani. Az hogy kinek mi a nehéz, az igen szubjektív, nekem ott a másik zsebben a böszme elektromos cigi, meg mindig van nálam a kávégépbe kb: 3-400 HUF apróban, szóval hogy 130 vagy 190 gram, az szerintem túl van kicsit lihegve ...
Hihetetlen strapabíró a cucc (Ha már a töréstesztnél tartunk), elsõ nap a kutya punnyadt a lábamnál, telefon meg töltõn az asztalon, aztán hirtelen meghallhatott valamit, kiszaladt a szobából, nyakában a töltõzsinórral, és kb 2 méteres repülés és pár pattanás után kb.: másik 3-at csúszott pofán a nappaliban ... Meg esett már ki kocsiból a betonútra, stb ... Igaz ezek közül pár karcolás nyomot hagyott az unibodyn, de a kijelzõ az érintetlen, és a kis esztétikai hibákon kívül nincs semmi gond vele 😊
Vezetéknélküli töltés király, melóban a laptop dokkoló mellett ott a töltõ, ha leülök a gép elé, akkor csak rárakom a telefont, aztán mikor indulok tovább, akkor leveszem, nem kell dugdosni az USB-t 😊 Persze nem olyan hatékony, és kicsit melegszik tõle a telefon, viszont kényelmes nagyon, ha sokat futkározik az ember 😊
Én nem vagyok nagy fotós, arra ott a párom, neki van fényképezõje, de FB-ra és haveroknak megmutatni tökéletes fotókat csinál (Még az elmosós buggal együtt is) szerintem ez valami SW-es bug, tuti kijavítják elõbb utóbb, és akkor majd a nálam sokkal igényesebbeknek is megfelel majd 😊 Az viszont qrvajó, hogy gyengébb fényviszonyok mellett milyen jó képeket csinál, kutyámnak az alvó pozícióit szoktam fotózni, és arra tökéletes, amúgy is sötét a lakás 😊
Ami nekem hiányzik belõle az az elmulasztott hívásokról a visszajelzés (Nem hiszem el, hogy nem tudtak egy qrva ledet belerakni) valamint a profilok ... Én sokszor sokféleképp használom, és ez a része idegesítõ, hogy csak a beállításokon belül tudom az értesítéseket állítani.
Van otthon XBOX-unk, XBOX Smartglass nevû programmal sokat bohóckodok mostanában, valamint az külön király hogy a Live integráció miatt az üzeneteket olvasni, meg válaszolni nem kell az kontrollerel bohóckodni, simán megcsinálom a telefonon 😊
Melóra Office, Outlook, Lync miatt a legjobb, gyakorlatilag ott a laptom velem, nem kell mindenhová elvinnem a laptopot.
Melegedés nálam annyira nem jellemzõ, de ha megy egyszerre a Wifi, GPS, és még esetleg vezetéknélküli töltés is, akkor bizony nem hideg a cucc xD Smartglass alatt hajlamos kicsit melegedni, de nem zavaró (Az folyamatosan kommunikál WLAN-on ugye...)
Elsõ nap bevásároltam rá, megvettem pár kedvenc játékot magamnak meg a páromnak (Angry Birdsök, Fruit ninja, Plants vs Zombies, Carcassone), aztán elvagyok velük mint a meszes 😊
Valami kérdés még?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
!Forza Ferrari!
Viszont megvan az elsõ akadály...a telefon kézikönyvében az van írva, hogy a telefon micro SIM kártyát használ, nekem meg az van, ami az 5230asban volt :U Tehát holnap szépen visszamehetek a Telenorba és megkérdezhetem, hogy ezt vajon miért nem közölték velem? <#falbav>#falbav>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sajnos a színválaszték az a szolgáltatóktól függ, hiába van többféle színû, ha csak feketében forgalmazzák ...
És erre a 800-as a kialakítása miatt kényelmesebb 😊 (Tudom, nem valami nagy indok +30 ezer forint mellett ...)
1-2-szer próbálgattam, de mostanában, ha játékokat keresgélek vagy netezek, vagy bohóckodok a Boxon, akkor mindig telefonnal csinálom 😊 Üzeneteket is onnan küldöm, lényegesen egyszerûbb mint kontrollerrel bohóckodni 😊
Persze ezt elvileg tudja a 610 is (azon nem próbáltam) csak a 800-ason kényelmesebb.
Ha 900-920-assal kapcsolatos kérdésetek van, akkor én is tudok segíteni 😊
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A skydrive is jó erre (Fõleg mivel van wlan router otthon ...) de azért a Mass Storage egy lényegesen kényelmesebb megoldás 😊