• Evogordon
    Nekem egy fekete 16gb-os HTC 8X-em van.
    Nagyon ajanlom en utana olvasgattam a nokiaknak is meg ennek is es vegulis erre esett a valasztasom.
    Olvass utana mobil arenan van fent errol a telefonrol is meg a lumiakrol is teszt.
    En azert valasztottam ezt a telefont lumia helyett mert szerintem ennek a telefonnak vannak a legjobb specifikacioi.
    kepernyo felbontasban jobb, elso kameraja ennek amig 2.1 megapixel a 820nak vga, nagyon jo karcmentes muanyag anyaga van a kepernyo is gorilla glass2 van benne egy Beats DAC fulhalgato erosito amitol olyan jol szol a folhallgato h besz*ras. stb.. stb.. akkor a nokia lumia 920-tol meg azert tartozkodom mert nekem az mar tul nagy es nehez ellentetben a htc 8X szerintem tokeletes meretu egy kezzel elerek minden gombot es a sulya is jo..

De ha ez mellett dontesz en neked a 16gb-os verziot ajanlom mivel nem tudsz memoriat boviteni es a 8gb-os verzio szerintem nagyon kicsi. En is 8gb-osat vettem eloszor de le is csereltem a nagyobbikra.
    Annyi h a nokianak meg az App tamogatasa nagyobb de egy csomo app ami nokiara ingyen van te megtudod venni appstoreban.

En cask ajanlani tudom ezt a telefnt de be is linkelem neked a telokat olvassal utanuk hatha segit a dontesben.

Nokia lumia 820
    Nokia lumia 920
    HTC 8X