• DummyBoy
    Nekem az infra a távkukker miatt jobban hiányzik mint a BT :)

Mindenkinek mások az elvárásai. Engem a barátaim folyamatosan a BT fileküldéssel b@sztattak, mikor WP7-es telefonom lett, mert tudják hogy gyakorlatilag 0byte BT adatforgalmat generáltam a telefonjaimmal az elmúlt jópár év folyamán :) (BTW Lumiákon van BT fileküldés :) )

Engem WP7-ben a Mass Storage mód hiánya zavart a legjobban, de annyira megszoktam a Skydrive-ot, hogy most 8-on is inkább azt használom ...

Természetesen rengeteget negatívumot és hiányzó dolgot meg lehet említeni, de ez mindennel így van ... Miután rendesen "belaktam" anno a 900-ast, rá kellett jönnöm, hogy oké, hiányoznak dolgok, más dolgok viszont annyival jobban működnek (Nálam a telefon legfőképpen muknaeszköz ...) hogy el lehet viselni a hiányukat, vagy ki lehet váltani őket másképp.

Most hogy a WP8 egy lényegesen "szabadabban" kezelhető rendszer lett, most alig várom, hogy rákapjon pár szemfülesebb fejlesztő, és "betömjék" a lyukakat :)

@szerk: Pont most jelent meg egy írás a WinMagazin blogon arról, hogy érdemes-e most WP7-es készüléket venni ... WinMagazin blog