Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hegi90 (#2729):
Én sem vagyok egy mobile gamer, leginkább akkor szoktam ilyenekkel játszani, ha nem tudok elaludni, vagy ha sokáig várok valahol/hosszabb ideig utazok, és a netezést meguntam.
/*WTF?!*/
Weather Channel - Idõjárásra - szép, összetett, használható
Shopping List Online - Mert ha egyszer eljutok közértbe, ne felejtsem ott, amit kéne. 😊
eBay - Sokat adok-veszek, nekem ez nagyon kell
WikiPedia - Sok vitát egy mozdulattal le lehet zárni vele
Sleep - Ha épp nincs kéznél egy másik zajkeltõ eszköz
SkyDrive és BBC
Játszásra meg van egyetlen fain kis HangMan, az nekem bõven elég.
De ha rákérdezek, hogy konkrétan milyen appot hiányolnak róla, nem tudnak mondani egyet se.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az ilyen NFS meg assassin's creedes szarokért nem tudnék fizetni, mert úgy se játszanék velük sose.
Egy Super Hexagonért viszont belenyúlnék a pénztárcámba, ha lenne WP-re 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
@Appok: Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem az a lényeg, hogy MENNYI app van, hanem hogy mennyi használható 😊
Persze nagy számok törvénye itt is igaz, de remélem a WP8-ra fejlesztõk megoldják majd ezt a dolgot. Ne a mennyiségre, hanem a minõségre menjenek 😊 (Mint a "Battery Saver alkalmazás, ami abból áll, hogy egy doksi amiben le van írva hogyan lehet kikapcsolni a Wifit és a 3G-t ... na köszi ... )
@visszajelzés: Én az SMS és hívásvisszajelzésre gondoltam, Symbian defaultból kiírja, vagy ott a Decora, N900-on egy led villog különbözõ színekben ... itt meg van egy fekete telefon, amit mindig cseszegetni kell, hogy lássam volt-e valami (Tudom, hogy csak 1 gombnyomás, de ez pont 1 gombnyomással több mint amennyi egy átlag telefonon elvárható lenne!!!)
/*WTF?!*/
Azért WP-nél sem sokkal rózsásabb a helyzet, itt is van jó pár zseblámpa app, illetve 20 millió BMI kalkulátor, a sok egyreceptes alkalmazásról nem is beszélve. Szerintem ez amúgy nem feltétlen gond, én sem a legpopulárisabb zseblámpa appot használom, egyszerûen mert másik felülete jött be. Csak szerintem nem érdemes emiatt a többieket ekézni, hisz itt sem jobb a helyzet.
Én iPhone-ról jöttem (illetve elõtte volt S60v5-ös okostelefonom is, de azt billentyûzetét leszámítva utáltam - sajnálom, hogy azt a Nokia nem hozta magával WP-re), így van összehasonlítási alapom. Sajnos vannak alkalmazások, amelyeket kifejezetten hiányolok WP7-rõl. Ilyen pl az "iCsekk", amelynek köszönhetõen vízdíj miatt sem kell postára mennem (amúgy imádom, hogy még véletlenül sem a MCMobile QR formátumát használják a díjbeszedõnél...), aztán Dune HD médialejátszó távirányító is hiányzik, mert ahhoz való IR vezérlõm elég ócska, illetve Steam kliense is jól jött már iOS-en (furcsa, hogy van, hogy asztali Steam lehal, de mobilos gond nélkül megy).
Aztán még ott vannak a játékok, ahol alig van választék, és azok is jóval többe kerülnek, mint akár iOS-en (ami persze valahol érthetõ, hisz WP7-re megírni valamit gyakorlatilag az alkalmazás teljes újraírását jelenti - iOS és Android között van átjárhatóság C-nek és OGL|ES-nek köszönhetõen). Emiatt pár hete -szigorúan elméleti szinten- elgondolkoztam, hogy pl egy normálisabb TD-vel tudnék kaszálni - ha lenne idõm és designeri/mûvészi vénám, lehet bele is vágnék egy elkészítésébe😊
"A mai okostelefon felhasználók nagy része egy jobb minõségû, menõbb feature phone-ként használja az okostelefonját."
Ebben egyetértek, max 1-2 játékot, vagy "hülyülõs" (pl hang/kép effektezõ) alkalmazást látok "laikus" ismerõseim telefonjain, de pl ott van (lány😊) másodunokatestvérem, aki nagyon megköszönte, mikor kidobtam a Facebook alkalmazás ikonját Xperiája kezdõ képernyõjére, és egy WLAN kapcsoló widgetet. Hát igen, van, akinek az számít, hogy "tapis" telefonja legyen... Egyébként iPhone elõtt nekem is megfelelt volna egy okosabb featurephone, amelynek minõségi e-mail kliense, PDF és doc(x) megjelenítõje, használható böngészõje, s jó kezelhetõsége van. Csak hát ilyet nem gyártottak...
/*WTF?!*/
sry
Viszont én más dolog miatt adnék nekik forró ólmos beöntést: nem igaz, hogy nincs semmilyen online mód a pdf-ek és office dokumentumok gépre szinkronizálására. Oké elhiszem én, hogy nem akarnak teljes hozzáférést a telefon filerendszerére, de könyörgök legalább ezeket hagy húzzam át adatkábelen.
De ahogy látom a konkurenciánál sincs kolbászból a kerítés ilyen téren.
400 000 sosem telepített alkalmazás, 1900 zseblámpa. Köszi ...
Én talán átlagos júzernek számíthatok, bár én keveset játszom, még kevesebbet fényképezek, ellenben fõképp munkára használom a telefonomat.
Skydrive, Lync, WP Shortcut Tiles, egy Weather app és kész. Magamnak felment a Bookviser, pár default játék (Sudoku, Mahjonng) Facebookra és Twitter-re meg a beépített cuccot használtam, bár most próbálgatom a hivatalos appokat.
Mondjuk egy Profilozó programért asszem hajlandó lennék igen sok pénzt kifizetni, de ha lesz is ilyen max WP8-ra ...
A többi csak szórakozás ... Egy olyan program volt eddig amit ki akartam próbálni, de nem elérhetõ WP7-re, ez a Teamspeak, de ott is írják, hogy ha lesz natív kód támogatás, akkor meglesz az is (És sok más is ...) Szóval WP8-nál már remélhetõleg sok, másoknak hiányzó app is elérhetõ lesz.
Személyreszabhatóság meg érdekes kérdés ... lehet nem tudok 16 millió szín közül választani, de számomra igenis tökéletesen személyreszabható a fõképernyõ. Egyszerû, átlátható, minden lényeges információ ott van elõttem. (Bár annyit ehhez hozzátennék, hogy a Microsoftos kollégáknak felírnék egy kötelezõ 1 hónapos erõspistás-üvegszilánklos vazelinnel történõ ánuszmasszázst, amiért a qrva lezárt telefonokon SEMMIFÉLE visszajelzés nincs az elmulasztott eseményekrõl ...)
Komolyabb összehasonlítási alapom nem igen van, nem használtam Apple vagy Android telefont, de már a symbianos idõkben is meglepve halgattam az összehasonlításokat, ugyanis bár nekem nem volt, de környezetemben igen sok ember használta õket, és bizony ami a kezembe akadt, az mind pontosan ugyanazt a sémát követte, gyakorlatilag ugyanúgy voltak belõve és ugyanazt tudták, ugyanúgy, mint az én "béna" symbianos telefonom ...
Most a WP7 más. 1 hét után, ha az ember belövi a csempéket, és megszokja, akkor bizony igen kezes kis rendszer tud ez lenni. Remélem a WP8-nál pedig az ügyes programozók ki tudják majd tölteni azt az ûrt, amit a Microsoft hagyott a kihagyott lehetõségekkel.
Még egy dolog az alkaplamzásokhoz: A mai okostelefon felhasználók nagy része egy jobb minõségû, menõbb feature phone-ként használja az okostelefonját. Nekik roppant mindegy, hogy 600k vagy 120k appot nem fognak soha felrakni a telefonjukra.
""If you use apps..."
I rarely comment here, but let me just ask a question. What the fuck kind of apps do people use, apart from Instagram, that are so critical to the average user that he can't use a windows phone.
I've downloaded a couple of apps when I first got my WP phone and every now and then I stumble upon something that I might try out but that's about it. I'm dead serious here; do people really download 10+ apps every month? What kind of apps? For what purpose? And every one of these hipster reviewers spends a fair amount of time bitching that Instagram isn't available, but none of them even mention that fucking Office is on there, for free.
Look at these photos (http://www.engadget.com/photos/nokia-lumia-920-comparison-sample-photos/#5409305); I guarantee you if the iphone had this kind of camera and image stabilization the reviewer at verge would literally be jerking off while doing his review. This is the last review I read on WP."
/*WTF?!*/
androidra volt egy jó játék, Speedx 3D
/*WTF?!*/
az ilyen oldalnézetes játékok sztem kényelmesebbek billentyûn...
viszont legalább tudom, milyen típusú játék érdekel. Majd gondolkodom mit lehetne csinálni 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
killall imagent
#2686: Engadget live blog alapján akkor jelentették be, hogy minden résztvevõ kap WP8 telefont. De streambõl ügyesen levágták😊
/*WTF?!*/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P