• DummyBoy
    Attól függ mit veszel alapfunkciónak ... Én alapnak tekinteném, hogy pl: lemerült állapotban is ébresszen egy "okostelefon" de azt csak a "szar" symbian tudja ... Tudta ... bocs.

Nem akarom nagyon védeni a WP-t, mert azért szívesen levezényelnék mondjuk népnevelő szándékkal egy pár "acsapategyikfeleverjeagyonürespetpalackkalamásikfelét" típusú "csapatépítő" tréninget Redmondban, de azért 7.5 és 7.8 már igen jól használhatóvá tette a WP7-est is.

Persze, hiányzonak belőle nekem is dolgok (Van egy 900-asom és egy 920-am, szóval én is végigtesztelgettem mindent ...) , de amennyibe most kerül, ha valaki egy design-os és olcsó telefont akar (Nem csak feltétlenül okostelefon...), ami mellette gyors is, akkor bizony jól jár az olcsósított WP7-esekkel ... főleg mondjuk a 800-assal. Ha meg kifejezetten okostelefon kell, akkor csak meg kell nézni hogy megvannak-e a kívánt appok a store-ban, és kész. Ennyi pénzért nem hiszem hogy bármilyen Androidos telefont találni ami hozza a 800-as szintjét ...