• recko2234
    Üdv.!

Nincs egy hete, hogy megvettem a Lumia 820-as készülékemet, igaz WP8-as, de kéne egy kis segítség, mert sok mindent nem értek.

1.: A zenelejátszóban tényleg nem lehet úgy lejátszási listát létrehozni, hogy abban egyenként hozzátudjak adni, vagy törölni zeneszámokat?

2.: Mikor tettem bele MicroSD-t, az áruház könnyedén felismerte a progikat rajta, amióta mobilnetem van, azóta viszont az SD-n lévő progikhoz is kapcsolódni akar a netre, hiába kapcsolom ki a mobil adatátvitelt és a wifit is. Van erre megoldás?

3.: Eddig a menüm mentes volt a betűrendbe szedéstől, de szerintem valamit elállíthattam, mert azóta vannak ilyen kis négyzetek a menüben "A" "B" "C" és a többi... oké, tök jó, hogy betűrendbe szedte, de nekem annyira nem tetszik. Ezt hol lehet kikapcsolni?
    Előre is köszi.

Egy kis segítség zeneszeretőknek:
    A player nagy hibája, hogy szeret néha megduplázni egy-két zeneszámot. Ezt csak úgy tudtam én kikerülni, hogy a telefon alap memóriájából a Music mappában mindent kitöröltem minden mappából (mappákat meg kell hagyni). Aztán az SD-ről letöröltem minden számot, majd a gépen a zeneszámokat a műfaj résznél átírtam a megfelelő műfajra. És így stílus szerint bekategorizálja, és nem duplikál. Azaz duplikált, de csak egyet, és nem majdnem mindet.