5743
-
Volt hangposta beállítva(új domino sim), azt lemondtam, most azt csinálja, hogy 3-4 csörgés után ledobja a hívást, és a hívónak bejön a hangposta, ahol azt mondja a hang, hogy nincs hangposta beállítva. Mit lehet ezzel kezdeni? Azt szeretném, ha egyáltalán nem menne rá a hangpostára hanem csörögne folyamatosan! -
Lantee #3057 Most lemerítem nullára, és utána megnézem, hogy összeszedi-e magát. Ha nem, akkor megy szépen doktorhoz. Nekem is van otthon pót telóm, de azok nem okos készülékek. Mivel az újak meg már nem kártyán tárolják az adatokat, ezért pont semmire sem jó. Majd kitalálok valami gyors és hatékony megoldást a kontaktot átvitelére. :) -
recko2234 #3056 Ha garanciás, mindnképp használd ki. Egyébként te vagy az első, akitől Lumia akksi problémát olvasok. :)
Nálunk itthon mindig van 1-2 telefon tartalékba, ami olcsó és tényleg csak arra jó, hogy tartalék legyen. -
recko2234 #3055 Ilyen natív kódos alkalmazás van telefonra. Csak már elfelejtettem a nevét. De sok zenelejátszó ezzel készült. -
Lantee #3054 Úgy látszik, előjött a Nokia Lumia 800 első problémája.
4 és fél hónap után elfingta magát az akksi...hacsak nem tudtok valami megoldást.
Eddig nagyjából 1-2 óra alatt fullra töltötte magát a telefon, de két napja, egész éjszakás töltés után sem megy feljebb a felénél.
Aggódok, mert tudom, hogy ha beviszem a Telenorhoz, akkor egy-két hétig teló nélkül maradok, mire megoldják a problémát. -
wp7-re minvel nincs natív kód, így ott teljesen újra kell írni a programot 0-ról.
Egy programnál, pedig alap követelmény szerintem, hogyha több platformra is elérhető, hogy mindegyik platformon ugyanazt tudja.
WP8-on már lehetséges a natív kódú alkalmazások megírása, ha jóltudom. Így erre várhatóak inkább, az androidos, és iphone-os appok átiratai. unity3d is jön, meg unreal engine játékokhoz. -
Sok dolgot kell mérlegelni egy ilyen portolásnál. Pl mennyi időt és pénzt igényel kifejleszteni, fenntartani és supportolni a portot? Illetve azt, hogy ha azt az időt és pénzt inkább a meglévő platformok fejlesztésébe ölik, az vajon jobban megtérül -e.
WP-n még nincs annyi felhasználó, hogy megérné nekik a portolást. -
Semmi extra, manapság. -
recko2234 #3050 Leakartam tölteni tegnap a WP SDK 8.0-át, amivel progit lehetne fejleszteni (gondolom ebben is portolják át a más opira való cuccokat), de már ott problémába ütköztem, hogy Windows 8 64bit kell neki és alsó hangon 4GB ram :D -
nem az efekt a lényeg, hanem a megosztás:)
de azért köszi! -
copy-paste azért biztos nem, de nem hiszem el, hogy ekkora fejtörést okozna:D gondolom ebből kevesebb hasznuk van mint az ios meg androidból, ezért nem sietnek:D -
Nem ertek a programozashoz, de ez tenyleg ilyen bonyolult, h mas rendszerre mwgirjak? Nem csak copy-paste?:D -
nokia 920ban mintha alapból lenne ilyen lehetőség hogy tegyél ilyen effekteket, lehet ezt wp8 alapból is tudja. -
köszi a válaszokat!:)
az instagram-al elkészültek már?:) -
recko2234 #3044 WP8-asok figyelem!
Képernyőkép készítése:
-Elmész arra a képernyőre, amit le szeretnél fotózni.
-A Start és a ki/bekapcsoló gombot egyszerre lenyomod
-Élvezkedel :D -
recko2234 #3043 Facebook Pro. Chat, üzenőfal, és sok-sok hasznos dolog van benne egyszerűen. És gyorsabb jóval, mint a Microfostos. -
En vegigzongoraztam mar vagy 5-6-t, de a sima webes fesznel egyik sem jobb, sot.
Annyi, h a fo facebook appal tudsz csak vki falara kepet kitenni. -
Az alap facebook progin kivul van valami haznalhato az aruhazban? -
recko2234 #3040 Utólag rájöttem, tényleg hasznos(abb) x) Köszi :) -
recko2234 #3039 -A zenelejátszón kívül igen :) Amit hiányolok még, de nem fontos: nem lehet sim kártyára névjegyet menteni. De igen, imádom :D Már lassan két hete meg van, de állandóan simogatom valami miatt :D
-N95 volt előtte.
-Egy feltöltéssel, ha nem netezel, nem kapsz és kezdeményezel hívást, csak úgy van, akkor 2 napig simán elmegy. Ha benyomod a takarékos mdot, akkor nyersz átlagosan 4-5 órát pluszba.
Egy kis extra: Miért választotta Windows-t, ha még nem volt androidom?
Nálam a teló vásárlás kényes kérdés. Olyan, mint egy személyiség tükör mások felé: megmutatja személyiséged. Rengeteg ismerősömnek van Androidosa, és órákon át nyomkodtam mindet a legelsőtől a jelly bean-ig... de én majd földhöz vágtam mindegyiket :D Kijött a 820, láttam, hogy tud SD-t kezelni, agyon néztem róla minden tesztet a youtube-on, meg olvastam mindenfelé, és megbizonyosodtam róla :) -
Gauge #3038 Rákerestem neten és nem kell újra megvenni -
Gauge #3037 Másik kérdés: A wp7.5-re megvett játékok wp8 -as telefonon is játszhatók, avgy újra meg kell venni őket? -
3: bizonyos app szám felett automatikusan megtörténik, nem te állítottál el valamit...kikapcsolni tudtommal nem lehet, de nem is baj, mert így nem kell pl. egy v vagy y kezdőbetűs apphoz végiggörgetni, elég csak valamelyik betűre bökni, és az így megjelenő abc-n a keresett app kezdőbetűjéhez ugrani. Ha sok app van telepítve, hasznos ez a feature. -
Gauge #3035 Sajnos a kérdésidre nem tudok válaszolni, viszont nekem lennének feléd kérdésim:
- meg vagy elégedve a készülékkel
- miről váltottál (mid volt előtte)
- meddig bírja aksi egy feltöltéssel?
Köszi.:) -
A leveleket szinkronizalja, kontaktokat is frissiti neha (bar lehet azt csak wifi-n), megnezi van-e frissites appokhoz, stb. Szal nem az angry birds huz le. Gondolom. -
recko2234 #3033 Kapcsold ki a kapcsolódást Xbox-hoz. -
recko2234 #3032 Üdv.!
Nincs egy hete, hogy megvettem a Lumia 820-as készülékemet, igaz WP8-as, de kéne egy kis segítség, mert sok mindent nem értek.
1.: A zenelejátszóban tényleg nem lehet úgy lejátszási listát létrehozni, hogy abban egyenként hozzátudjak adni, vagy törölni zeneszámokat?
2.: Mikor tettem bele MicroSD-t, az áruház könnyedén felismerte a progikat rajta, amióta mobilnetem van, azóta viszont az SD-n lévő progikhoz is kapcsolódni akar a netre, hiába kapcsolom ki a mobil adatátvitelt és a wifit is. Van erre megoldás?
3.: Eddig a menüm mentes volt a betűrendbe szedéstől, de szerintem valamit elállíthattam, mert azóta vannak ilyen kis négyzetek a menüben "A" "B" "C" és a többi... oké, tök jó, hogy betűrendbe szedte, de nekem annyira nem tetszik. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Előre is köszi.
Egy kis segítség zeneszeretőknek:
A player nagy hibája, hogy szeret néha megduplázni egy-két zeneszámot. Ezt csak úgy tudtam én kikerülni, hogy a telefon alap memóriájából a Music mappában mindent kitöröltem minden mappából (mappákat meg kell hagyni). Aztán az SD-ről letöröltem minden számot, majd a gépen a zeneszámokat a műfaj résznél átírtam a megfelelő műfajra. És így stílus szerint bekategorizálja, és nem duplikál. Azaz duplikált, de csak egyet, és nem majdnem mindet. -
Hát akkor meg nem értem mi a bajod:D -
ha nem használod, akkor kapcsold ki a mobilnetet. Vannak shortcut cuccok marketen, kitodsz rakni csempét, hgy egyből oda lépjen be. Én így használom. -
A beállításokban a mobil adatátvitelnél tudom kikapcsolni? Dehát elő fizettem rá...ha letiltom, netezni sem fog engedni gondolom. -
Akkor mondjuk tiltsd le... -
Aha megvan, leszedtem tök jó. Viszont ahogy elnézem minden szarért levon a keretemből. Ha egy letöltött játékkal játszok pl angry birds-el, akkor is zabálja a netet? Mert nagyon úgy tűnik a számláló alapján! :/ -
Nem, WP8 már tud Mass Storage módot. -
Nokiára van. Illetve ha unlockolt a telefonod fel lehetenni bármire. Nokia counters vagy számlálok néven keresd. -
Nincs a telefonra vmilyen adatforgalom számláló app? Mert úgy látom bazi gyorsan zabálja a megabájtokat. 250 MBos mobilnetem van, most tartok 100 MB-nál és 1 hete váltottam csomagot.
-
Gauge #3023 Igen, megértettem:) A kérdés az, hogy Wp8-nál maradt-e ugyanez a szisztema, vagy az már lejátszik pl. avi formátumot. -
Lehet hogy nem akarsz konvertálni, de kénytelen leszel. nem véletlenül tanácsoltam azt, amit. -
Gauge #3021 Köszi. Wp8-nál is így megy? -
Avi sehogy ... Zune is "áttölti", csak előtte átkonvertálja WMV-re :)
Szóval konvertáld át WMV-re, vagy MP4-re és utána elvileg Zune is áttolja.
@filmet feltenni: Ha mint egy pendrive-ra akarod, akkor nem fog menni. Ha meg akarod nézni a telefonon, akkor pedig csak a konvertálás marad. -
Gauge #3019 Nem convertálni akarok, hanem egy avi fájlt (filmet) feltenni a telefonra.