Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Elvileg mangótól kezdve, lehet állítani, hogy ne méretezzen át. De nem emlékszem már hol :S
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ez úgy néz ki, hogy beállítások a zune-ban, és ott gyûjtemény. Majd betallozod a megfelelõ mappákat.
Szoftver info, pedig beállítások menüpontban a telefonon. Nekem angol most a telefonom, nekem setting-about és more information-re rányomok, akkor megjelenik.
Geprol akarok zeneket meg kepeket felrakni a telcsire utana olvastam h hogy kell mert mikor radugtam a gepre a telcsit nem latta de aztan leszedtem a zunet es minden faszantos mar csak azt nem tudom h hogy nyissam meg a kepeket vagy a zeneket a zuneben mert azt ertem h ott van alul az a kis telefon ikon amibe belekene huzni a file-okat de nincs mit belehuzni mert sehol se talalom hol lehet megnyitni oket..
Meg meg annyit szeretnek kerdezni h telefonon belul hol tudok olyat megkeresni h rendszer informaciok stb?? Memori merete milyen az oprendszer verzio szama stb..
Koszonom
MMS? Ez az amit ma már szinte senki sem használ? 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"nemsokára jön az adatforgalom számlálója is"
Nem trollkodni akarok, de ennek kell örülni 2012-ben? 😄 App van rá legalább marketplace-ban?
(Amúgy nem bírom ezt a gyereket és hülyeségeket is szokott mondani, de lehet látni a telefont mûködés közben.)
Én nem ajánlanám az Androidot, az egész egy tákolmány, véletlenszerûen lassul, fagyogat, nem tudják optimalizálni minden telefonra és bivalyerõs hardver kell, hogy rendesen fusson. Megy a WP ellen a lejárató kampány bizonyos oldalakon, de nem kell ezeknek feltétlenül hinni, mert sok dolgot felnagyítanak.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Mert azt mondják androidos telefon jobb választás.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Tehát nekem szinte tökéletes a telefon, kiemelném, hogy nagyon jó a kamerája, gyors, gördülékeny, nálam stabil, bár ezek szintén a WP-re jellemzõek.
"Frissítés: a cikk megjelenése óta Nuno Silva visszavonta nyilatkozatát, miszerint minden telefon megkapta volna az Apollo frissítést. Silva MSDN-blogján közölte, hogy õ is csak az alkalmazások felfelé kompatibilitásáról beszélt, csupán kétértelmûen fogalmazott a portugál bloggereknek adott interjújában. Silvát feltételezhetõen a Microsoft szólíthatta fel a háttérben a nyilatkozat visszavonására, az ugyanis ellentétben állhat a redmondiak ki nem mondott terveivel. A Microsoft egyelõre továbbra sem nyilatkozik az ügyben."
Miért nem önt tiszta vizet a pohárba a Microsoft és ad ki egy közleményt, hogy eloszlassa a kételyeket?
Egyébként valószínûleg a gyártókra várnak. Hogy elkészüljenek az alsóbb kategóriás telefonok véglegesen (nokia elsõsorban...)