-
Na segítsetek picit. Eddig nagyon tetszik a telefon (Lumia 800), igaz nem feketében akartam, de így is megvett kilóra xD Nagyon stílusos, nagyon okos. Lenne pár kérdésem. Mivel este kiderült, hogy micro SIM kell bele, így csak a telefont tanulmányoztam át és beállítottam rajta a wifit, ami hasít is itthon a lakásban..viszont ha berakom az új SIM kártyámat, amihez havi 250 MB mobilnet jár, akkor honnan fogom tudni, hogy most éppen melyiket használja? A wifit vagy a mobilnetet? Vagy van annyira okos, hogy ha érzékel a közelben wifi hálózatot, akkor azt használja?
Illetve láttam, hogy összetudom kötni az xbox accountommal is a telefont, ami folyamatosan mutatja az aktuális G pontomat boxon, meg a barátaimat stb, viszont akkor gondolom ehhez folyamatos net kapcsolat kell. Tehát akkor folyamatosan húzza majd le a mobilnetemből felhasználható részt? Vagy hogy? Harmadik kérdés meg az, hogy ha rámegyek a Nagyítóra, akkor a Bing keresője jön be, de ne nem lehet átállítani, hogy a Google legyen a kezdőlap? A beállításokban nem volt ilyen lehetőség. Illetve nekem az is nagyon fura, hogy netezek rajta, és kiakarok lépni, akkor nincs ilyen funkció! Csak a középső windows gombbal tudok kilépni, és ha újra rákattintok az IE9-re, akkor az jön be, amit utoljára néztem rajta. Ez a része kissé zavaró nekem. :/