Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
HTC-re a location program megkapta az offline navigációt. Magyarország 41 mega picit kevésnek tûnik de majd kipróbálom. Mondjuk szép.

bon
A készüléken lehet keresni adatokra, nem látnám értelmét, hogy pont outlookban ne lehessen.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Szerbusztok! Kis segítséget szeretnék kérni! Aki használ már WP7-est, és esetleg Outlook-kal szinkronizálja a címtárát - megnézné nekem, hogy a keresõ keres-e a címek között is?
A régi Windows Mobile 5-tel, ha beírtam a keresõbe egy városnevet, akkor kidobta az összes névjegykártyát abból a városból. Nekem nagyon hasznos ez a "tudás", de olyan infóim vannak, hogy az WP 7 ezt nem tudja! Igaz ez??
Segítségeteket elõre is köszönöm!
kifli
Nokia drive v2 elég fasza :)
asysoft
Köszönöm:)

kifli (#2320):
Köszönöm, de szerintem inkább az egyetemi lehetõséggel fogok élni, ha már van:)
Tegnap zsúfolt nap volt a Nokia számára, többek között kijött a 2.0-s Nokia Drive, amely már elvileg nem igényli az online kapcsolatot. (Maps és Transit is frissült, utóbbi kikerült a béta állapotból.)

/*WTF?!*/

kifli
Egy 2010-es HTC HD2-m van. Mango óta van csak rajta wp7, elõtte androidot használtam. A gyári win mobile 6.5 kb 20-30 percet volt használva :D
Amihez az unlocksegítséget kértem lumia 710 az fateré, csak valami offiline navigációt kért tõlem, ezért lett unlockolva.

Közbe megtaláltam miért is mûködik, a wm device center :D

be volt pipálva az elsõ lehetõség, ezért indította magától. Mostmár nagyon el vagyok látva telefonkezelõ cuccokkal. Zune, widows phone device manager (touch experience), mostmeg wm device manager

btw a touchexpirence cuccot, ajánlom azoknak akiknek dev unlockolt a telefonuk. Nagyon hasznos cucc!
Effe88
köszi<#worship>
megvan:D

bon
Egybõl van egy garivesztett fözött Rom-os készüléked házilag barkácsolva, én vártam volna pár hetett a telepítéssel.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
használd a QR kódot

Hegi90
wat<#wow2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Effe88
gyááá, hogy kell ezt a skypot letölteni:D:D:
rámegyek "Az alkalmazás letöltése a telefonra üzeneten keresztül" ezt írja és sikertelen a letöltés:D:D
hagyományos verzió nincs,hogy valahogy máshogy le lehessen tölteni:D:D:D

kifli
Tegnap ugye feltettem a tango romot. Most bedugom a telefont a gépbe, és elõjön a win mobile központ telepítõje. Kicsit furcsálottam, de azé feltettem. tudom kezelni a telefonom a win mobile központban. Így elérem az sd kártyát, és a telefon belsõ memóriáját is :D
Effe88
köszi mind kettõtöknek!!<#worship>

bon
Skype: link Messenger meg része az oprendszernek, így telepíteni se kell.

kifli
msn úgy van, hogyha beállítod a live fiókod, és a contaktokat synceled, akkor az üzenetek résznél, oldalra scrollozol, beállítod magad online-ra, és már megy is :)

Ha ír valaki neked, olyan mintha sms-t kapnál. Én facebookot szinkronizáltam live messengerel, így facebook chatnek használható pl :)
Effe88
hol tudnám letölteni illetve a msn-is van???

kifli
mûködik ja. Mondjuk ha a háttérbe teszem, akkor nem vagyok elérhetõ. Szerintem akkor lesz teljes, mikor integrálásra kerül, mint ahogy a messenger van most...
Effe88
és az mûködik???:D:D:D
mikorra lesz teljes???

kifli
asysoft: Ha devunlock érdekel, esetleg EZT lesd meg.

Így elvileg 3 eszközt tudsz unockolni, és mindháromra 10 xap-ot tudsz deployolni is. Garivesztés nincs. (Bár nekem egyszerûbben ment a korábban nekem linkelt anyaggal, mert sima gmail címet beregeltem, írtam róla egy mailt, és kaptam kódot hozzá...)
Hegi90
béta

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Effe88
skype van-e már???

kifli
na ma mégiscsak feltettem a tangot. Marketet kiokosították egy kicsit, hogy mûködjön. Úgyhogy mostmár 7.10.8773.98-ról telefonozok, eddig gond nélkül
bon
Gratula a telefonhoz.

asysoft
Jól van, hülye voltam, csak a legegyértelmûbb helyen nem próbáltam...

/*WTF?!*/

asysoft
Na ma megérkezett a Lumia (kicsit kalandos módon, mert hiába kértem este 5-tõl a kiszállítást, ~fél 3 körül hívott a futár, hogy otthon vagyok-e, de lényegtelen), ismerkedem az OS-sel felhasználói szempontból is:) Kontaktokhoz tényleg nem lehet képet rendelni? Messengerben megadott kép nem minden esetben kívánatos, jobb szeretném, ha én határozhatnám meg, mik legyenek a People hub tile-ján...

/*WTF?!*/

GerY5
Sziasztok!

Egy hangyányit OFF, és mégsem.
Szeretnék bemutatni nektek egy általam tervezett terméket, ami minden WP7-es okostelefon-tulajdonosnak hasznos asztali kiegészítõje lehet a jövõben. Jelenleg tárgyalások folynak a termék terjesztésérõl, de már addig is rendelhetõ a dock4phonegmailcom címen, akár egyedi mintázatú kivitelben is. Érdeklõdni a fenti email címen lehet.

Üdv:
Gergõ

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

asysoft
Platformon Mangótól igen, de Lumiákból 610 és 900 kivételével hiányzik, igaz, elvileg csak egyelõre.

/*WTF?!*/

kifli
internetmegosztás, most is van nem? (nem próbáltam még soha :D)
asysoft
Tango mit hoz az eddigi eszközökre? Ha jól rémlik, MMS-t emlegetik, meg az SMS bug befoltozását, egyik sem olyan, amire ne lehetne várni szerintem:) (Lumiákra pletykálják még a WLAN hotspot funkció megjelenését; erre kíváncsi leszek, T hálózaton menni fog-e.)

/*WTF?!*/

bon
Én várnék az április környékén történõ megjelenésre.

kifli
elvileg lumia 610 update. Bár belegondolva, azért marketplace kellhet, nbemtudom felrakjam-e most vagy várjak :D
(mondjuk nálam lehet xap-ot böngészõbõl installálni)
bon
Gondolom nem végleges változat.

kifli
már töltöm a Tango updatet lefel :)

7.10.8773.98

Market még elvileg nem mûködik, szerveroldalon van blokkolva.
asysoft
25 vagyok, így talán annyira nem lesz megbotránkoztató:) Leginkább a tile-színek miatt "aggódom", a pirost így kilõhetem, pedig emulátorban az tetszett a legjobban. No mindegy, valamit valamiért...:)

/*WTF?!*/

bon
Készülget az új rednszer: http://account.microsoft.com/ gondolom ennek az elõszele, midnen esetre délután én is megpróbálom regisztrálni a kártyám.

Mnemomic
Hi!

Múltkor írtam, hogy gondom volt a OTP Mastercardal nem fogdta el a rendszer. Na tegnap azt vettem észre, hogy böngészõben nem érhetõ el a Microsoft fizetési rendszere -még most sem amúgy- de telefonon kipróbáltam és mûködött elfogadta- korábban ott sem. Szóval lehet, hogy javítottak rajta vagy még most is javítanak rejta, mert még mindig elérhetetlen, de telefonon nem. Úgyhogy akinek gondja volt ezzel próbálja meg.

kifli
bár életkorod nemtudom, azért annak is nagyban függvénye, hogy egy 50 éves kezében fura a kék telefon, egy huszonévesnél viszont egyátalán nem :) (gondolom a huszonéves kategóriába tartozol)
asysoft
Kép alapján én is húztam a szám, de "személyesen" már más volt a véleményem. Fekete visszafogottan elegáns, minden tile-szín megy hozzá, nem rikít a kezemben, viszont kevésbé tetszetõs... Majd meglátjuk, késõbb mi lesz a véleményem:) Maximum szerzek egy fekete tokot...

/*WTF?!*/

kifli
kéééééék? :D

érdekes az a kék egy kicsit, nekem csak a fekete tetszik mondjuk :)
asysoft
Érdekes:) Majd a közeljövõben én is teljesítem ezt a procedúrát, mivel ma rendeltem egy Lumia 800-at. Kíváncsi leszek, hogy jön majd be a mindennapok során, illetve hogy a színválasztást (kék) meg fogom-e bánni:)

/*WTF?!*/

kifli
egyébként az volt a fura ezzel a regisztrálással, hogymégcsak nem is kértek semmit, hogy tényleg diák vagyok-e :D

asysoft
Unlockhoz kell a WP7 SDK, ott kell elindítani a "Windows Phone Developer Registration" eszközt, a folyamat során kell majd bejelentkezned a developer LiveID-del. Itt az MSDN-es leírás:)

/*WTF?!*/

kifli
na akkor nézzük már meg hogy is mûködik :D

Szóval, beregisztráltam, megkapom a kódomat. És akkor unlockolhatom a telefont a programmal?
asysoft
"Ezt mondjuk nem nagyon értem: (...)"
Rákerestem, hogy a LiveID-nek meg kell-e egyeznie a developer LiveID-vel (azaz hogy cserélnem kell-e a jövõben HSZK-s címre jelenlegi LiveID-m), és nem; valamint azt sem láttam leírva még, hogy másodlagosként meg kéne adni a fejlesztõit.
Szerintem deploymenthez (sideloadhoz) elég unlockolni a telefont, onnan "mindent" megeszik, de a pontos mûködésrõl MSDN-en nem találtam semmit sem. Sajnos ezzel a részével egyelõre nincs gyakorlati tapasztalatom...

/*WTF?!*/

kifli
köszi, aszem meg is csinálom a dolgot...

Ezt mondjuk nem nagyon értem: Fórumokon olvasottak alapján nem kell megegyeznie az eszközön beállított valamint unlockhoz használt LiveID-knek.

Hogyan engedélyezi a telefon a sideload apok feltöltését, ha nincs az a live fiók beállítva.

Vagy úgy gondoltad, hogy nem kell elsõdleges fióknak lennie?
asysoft
Tessék, itt egy leírás, mit kell tenni regisztrációhoz. (Fórumokon olvasottak alapján nem kell megegyeznie az eszközön beállított valamint unlockhoz használt LiveID-knek.)

/*WTF?!*/

kifli
az a 3d az 3db akart lenni :)
Gladiator
Nekem tokeletesen megy, videoval, mindennel. Fasza.

kifli
kicsit keresgéltem xda.n, és aztmondják, csak 3d sideload appot lehet student unlocka feltenni. Mondjuk csak navigont szeretnék fater telójára tenni, mert a nokia drive-nak kell a net. Fater pedig szokott külföldre is menni, ott meg nincs net :S
asysoft
Student unlock? Mármint az egyetemisták számára elérhetõ ingyenes Marketplace feltöltésre (s így developer unlockra) gondolsz? Igen, ezt lehet, de hogy mit kell pontosan csinálni (azon kívül, hogy egyetemi mail címmel regisztrálsz), nem tudom pontosan, mindenesetre ha beszerzek egy eszközt, biztosan élni fogok vele.

/*WTF?!*/