• DummyBoy
    820-ról azért nincs annyi droptest mint a 920-ról, mert nemes egyszerűséggel nem, ő a top telefon xD

Az hogy nincs droptest, az még nem jelenti azt hogy törékeny ... Sőt, ha ez lenne a probléma a telefonnal akkor tele lenne vele az internet :)

@oneal1: 920-assal kapcsolatban mi érdekelne?
    Nem kicsi, és nem könnyű xD Viszont engem nem zavarnak a méretei, sokat használom olvasgatni, erre tökéletes. Nem igen tudok róla rosszat mondani. Az hogy kinek mi a nehéz, az igen szubjektív, nekem ott a másik zsebben a böszme elektromos cigi, meg mindig van nálam a kávégépbe kb: 3-400 HUF apróban, szóval hogy 130 vagy 190 gram, az szerintem túl van kicsit lihegve ...

Hihetetlen strapabíró a cucc (Ha már a töréstesztnél tartunk), első nap a kutya punnyadt a lábamnál, telefon meg töltőn az asztalon, aztán hirtelen meghallhatott valamit, kiszaladt a szobából, nyakában a töltőzsinórral, és kb 2 méteres repülés és pár pattanás után kb.: másik 3-at csúszott pofán a nappaliban ... Meg esett már ki kocsiból a betonútra, stb ... Igaz ezek közül pár karcolás nyomot hagyott az unibodyn, de a kijelző az érintetlen, és a kis esztétikai hibákon kívül nincs semmi gond vele :)

Vezetéknélküli töltés király, melóban a laptop dokkoló mellett ott a töltő, ha leülök a gép elé, akkor csak rárakom a telefont, aztán mikor indulok tovább, akkor leveszem, nem kell dugdosni az USB-t :) Persze nem olyan hatékony, és kicsit melegszik tőle a telefon, viszont kényelmes nagyon, ha sokat futkározik az ember :)

Én nem vagyok nagy fotós, arra ott a párom, neki van fényképezője, de FB-ra és haveroknak megmutatni tökéletes fotókat csinál (Még az elmosós buggal együtt is) szerintem ez valami SW-es bug, tuti kijavítják előbb utóbb, és akkor majd a nálam sokkal igényesebbeknek is megfelel majd :) Az viszont qrvajó, hogy gyengébb fényviszonyok mellett milyen jó képeket csinál, kutyámnak az alvó pozícióit szoktam fotózni, és arra tökéletes, amúgy is sötét a lakás :)

Ami nekem hiányzik belőle az az elmulasztott hívásokról a visszajelzés (Nem hiszem el, hogy nem tudtak egy qrva ledet belerakni) valamint a profilok ... Én sokszor sokféleképp használom, és ez a része idegesítő, hogy csak a beállításokon belül tudom az értesítéseket állítani.

Van otthon XBOX-unk, XBOX Smartglass nevű programmal sokat bohóckodok mostanában, valamint az külön király hogy a Live integráció miatt az üzeneteket olvasni, meg válaszolni nem kell az kontrollerel bohóckodni, simán megcsinálom a telefonon :)

Melóra Office, Outlook, Lync miatt a legjobb, gyakorlatilag ott a laptom velem, nem kell mindenhová elvinnem a laptopot.

Melegedés nálam annyira nem jellemző, de ha megy egyszerre a Wifi, GPS, és még esetleg vezetéknélküli töltés is, akkor bizony nem hideg a cucc xD Smartglass alatt hajlamos kicsit melegedni, de nem zavaró (Az folyamatosan kommunikál WLAN-on ugye...)

Első nap bevásároltam rá, megvettem pár kedvenc játékot magamnak meg a páromnak (Angry Birdsök, Fruit ninja, Plants vs Zombies, Carcassone), aztán elvagyok velük mint a meszes :)

Valami kérdés még?