-
Ha jól értem te most nem a Facebook alkalmazásról, hanem az üzenetekbe integrált Face chat funkcióról írsz. Az pedig nem kompletten az üzeneteket közvetíti, csak a chat funkciót. Magyarán akkor jön át az üzenet, ha épp online valaki, és épp ír neked, valamint te is vagy 3G-n vagy wifi-n elérhető vagy. (ezen kívül az állapot ikonra kattintva beállíthatod az msn és face láthatóságodat)
Nekem olyan gondom volt ezzel a funkcióval, hogyha nem állítottam mindig használaton kívül vagy üzenetváltást követően manuálisan a telón az állapotomat "nem láthatóvá", akkor "beragasztott" a face chaten...éjjel nappal online mutatott, még akkor is, ha se wifi se 3G nem volt aktív vagy csak simán "aludt" a teló -> alapból ugye egy idő után kikapcsolja a wifit a teló, ha nem használjuk... és még a pc-m is ki volt kapcsolva...
Most ha a telón akarok msn vagy face chatelni, akkor dolgom végeztével mindig "nem látható"-ra állítom az állapotomat, így nem tűnik úgy, mintha éjjel-nappal face előtt ülnék, és ultra tehó módon senkinek sem válaszolnék... :D