-
Ti mit reméltek a WP8-tól? Én leginkább azt, hogy WP7-ben hozott design döntéseket gondolják át, a felmerülő hibákat javítsák ki. Lumia 800-ammal kapcsolatban elég vegyesen érzek. Egyrészt szeretem a kezelőfelületet, és a "Metro" stílust, az egész rendszer gördülékenységét. Másrészről meg ott vannak az MS döntéseiből adódó hiányosságok, tehát nem a kevés alkalmazást rovom fel, és még csak nem is a Zune miatt kesergek.
Nagyon nem szeretem, hogy egy globális hangerő van hangszóróra és fülhallgatóra. Kíváncsi lennék, hogy zajlott ennek a kiötlése, megtervezése. Szintén zenelejátszással kapcsolatos, hogy szám leállítása után is ott marad a hangerőszabályzóban - tudom, "Stop the Music!" - amit szintén elég félmegoldásnak érzek. Ahogy az SMS kézbesítési jelentésének kezelését is, ennél rosszabb módon meg sem oldhatták volna. Ha már üzenetkezelés: nekem elég gyakran előfordul, hogy a navigation stackbe többször is bekerült a Messaging. Ilyenkor viccesen néz ki az alkalmazásválasztó... Még van egy-két dolog, de inkább megtartom magamnak.:) Lényeg, hogy kíváncsian várom a készülékek, valamint tapasztalatok megjelenését, hogy ezek javításra kerültek-e.