-
Akkor szelektíven olvastál, mert elég sokszor ment a vita a hírek kapcsán, hogy megkapja-e a (WP8) frissítést vagy sem. Persze ha a Vers-félékre gondolsz, akkor valóban, a kétség legkisebb jele nélkül írják hónapok óta, miként fogja a telefonokon futó full Win8-cal legyalulni a piacot az MS, de rajta max nevetni lehet, meg max a mindenkori predikcióit/ténymegállapításait -1-el szorozni, és akkor kb megkapod a valóságot:)
Kifli: WP7 chassis-okban konzekvensen DX9-et írtak, mint minimum követelmény. Mondjuk kíváncsi vagyok, valóban natív DX támogatást nyújtanak-e a driverek, WM-es időkben még leginkább csak egy wrapper volt az OGL|ES felett...
Más. Nektek mi a véleményetek az új OS-ről? Nekem speciel a mostani start menü jobban tetszik, ez az új túl zsúfoltnak hat, még medium tile-okkal is. Hiányolom a sokak által kritizált üres helyet a jobb oldalról, nekem bejött. WP7.8 meg tényleg csak a start menüt hozza el, semmi kompatibilitást az új (managelt) Windows Runtime API-val? WP7 hamar hátra lesz hagyva...