-
Sziasztok!
Van egy ismerősömnek egy pár hetes Omnia7-ese, amit eladna nekem egész jó áron, mert neki nem jött be a cucc. Lenne pár kérdésem remélehetőleg leendő felhasználóként. iPhone 3G-m van, adná magát az ápgréd a négyesre, de abban a csomagban horror ára lenne a 4-esnek, amiben meg kellene vennem, ezért dobtam a dolgot.
Utánnaolvastam a dolgoknak (amennyit interneten ki lehetett deríteni tényleges nyomkodás nélkül), de tulajdonképpen a ti véleményetekre is kiváncsi lennék.
Gondolom többen vagytok, akik más platformról migráltatok (Android, iOs). Van olyan app, ami a hétköznapokban nektek hiányzik azok közül, amik nem elérhetőek a Marketplace-ről?
Ajánlható továbbra is az Omnia7-es, mint a WP7-tel debütáló hardver? Olvastam, hogy az ápdétek döcögősek voltak.
Nem olyan túl soká' jön a WP8, az MS szerint telefonokra is. Vajon a WP7-es telefonokat is lehet majd ápdételni, vagy elképzelhető, hogy az MS dobni fogja a WP7 támogatást? Kicsit ódzkodok egy olyan rendszerre váltástól, aminek belátható időn belül megszűnik a támogatása (ha jól vettem le, még most is erősen formálódik a WP7 is).