-
Magában az Androidban semmi ... Az adott 1 készülék volt ami kiakasztott ... Nokia tulajként mindig azt hallgatom, olvasom, hogy az Android, az lemos mindent, meg ott vannak a TV reklámok: "... a PC-mre is kéne egy ilyen, csak hülye vagyok ubuntut telepíteni" stb ...
Az N900 óta én nagyra tartom a linux alapú rendszereket, pont a nyitottságuk miatt ...
Amit azon a készüléken láttam az viszont vérfagyasztó volt ... (Viszont most ahogy nézem, lehet átvertek, és nem egy 100k-s, hanem egy 30-40k-s készülékről beszélünk, így picit más a helyzet ...) De még mindig nem változtat azon, hogy azt az érzést nyújtotta mint egy első generációs P1-es laptopra telepített Win7 ...
Leginkább olyan dolgok zavartak, mint az hogy vagy nem csinálta, vagy nem azt amit szerettem volna ... De ez valszeg azért volt, mert a HW az messze kevés volt a rendszernek ...
Egyszerű példa: Amikor a C7 kijött sokan szidták a főképernyőt, hogy pici delay-el vált ... Ez nem váltott ... először azt hittem itt nincs ... Húzgáltam az ujjam egy darabig ... azután 5 sec után megtörtént a váltás!!!
Megnyitottam valamit, és másodpercekig semmi sem történt, majd "hirtelen megmozdultak a bitek" ... stb ...
Nem akarom leszóllni a rendszert, de az Androidot mindenre ráteszik mostanában, és ha ilyet meg lehet engedni, akkor én félek tőle ...
A wp7-et próbálom most, de már áll a szőr a hátamon ...
Amit tud a készülék és a rendszer az topkategória, nagyon tetszik a rendszer gyorsasága, egyszerűsége, és hogy minden amit a készülék tud az pikkpakk működik ...
De most, hogy kezdeném belakni, most jönnek az arculcsapások, hogy oké, hogy amit tud az szuper ... csak nagyon keveset tud ... :(
És amíg az N900-nak is voltak ilyen dolgai, ott minden probléműára 10 alkalmazást tudtam letölteni ...
De itt nem találok ... igaz, új még az érzés, szóval lehet megoldódik, de jelenleg kicsit el vagyok keseredve ...