-
Üdv all!
Legyetek szívesek ne vegyétek flémnek amit írok, nem annak szánom :)
Éppen az elkurvulás szélén állok ... Jelenleg a létező összes S szériás Nokiából van egy otthon (S30, S40, S60, S60v5, S^3) ... a kakukktojás pedig egy N900 ...
De mivel a sok okos ember megmondta, hogy ezek egy rakás szart sem érnek, mert a Symbian az egy szar, ezért úgy gondoltam elnézelődök más platformok felé ...
Lehetőségem adódott most végre "kiláballni a pöcegödörből", a kezembe került egy Androidos csodagép - középkategóriás modell, de drágább mint a C7-esem - 20 perc után pedig ki ... Az Android a csodálatos példája annak, hogyan lehet a szart eladni ... Az 5800-ámnál lassabb volt alapon ... De a symbian a szar (A vicc, hogy az N900-amon a port jobban ment xD) ... Na mindegy ... továbbléptem.
Viszont a másik, egy LG Optimus 7, ami tetszik ... Gyors, szép, minden ... De nekem a szolgáltatásmennyiség még mindig kevésnek tűnik egy C7 után ...
Lenne pár kérdésem, jelenleg böngészem a Marketplészt ezerrel, de régi rutinos felhasználók biztos gyorsabban tudnak nekem segíteni:
Ajánljatok legyetek szívesek nekem pár alkalmazást, amivel alap dolgokat el tudok érni:
- Olyanra lenne szükségem, amivel különböző csengésprofilokat tudok létrehozni és váltogatni
- Gyors és megbízható Favourites kezelő érdekelne (Ebből találtam egy csomót, de nem győzöm tesztelni őket ... amik jók lennének azok pedig lassúak ... :( )
- Olyan ébresztőt keresnék, amivel megoldható az, hogy fokozatosan emelkedjen az ébresztő hangereje
- Esetlegesen olyan médialejátszót ami kezeli a feliratokat tudtok?
Ékezetes betűkre pedig ahogy olvasom még várnom kell ...
A válaszokat előre is köszönöm!