5743
-
Üdv all!
Legyetek szívesek ne vegyétek flémnek amit írok, nem annak szánom :)
Éppen az elkurvulás szélén állok ... Jelenleg a létező összes S szériás Nokiából van egy otthon (S30, S40, S60, S60v5, S^3) ... a kakukktojás pedig egy N900 ...
De mivel a sok okos ember megmondta, hogy ezek egy rakás szart sem érnek, mert a Symbian az egy szar, ezért úgy gondoltam elnézelődök más platformok felé ...
Lehetőségem adódott most végre "kiláballni a pöcegödörből", a kezembe került egy Androidos csodagép - középkategóriás modell, de drágább mint a C7-esem - 20 perc után pedig ki ... Az Android a csodálatos példája annak, hogyan lehet a szart eladni ... Az 5800-ámnál lassabb volt alapon ... De a symbian a szar (A vicc, hogy az N900-amon a port jobban ment xD) ... Na mindegy ... továbbléptem.
Viszont a másik, egy LG Optimus 7, ami tetszik ... Gyors, szép, minden ... De nekem a szolgáltatásmennyiség még mindig kevésnek tűnik egy C7 után ...
Lenne pár kérdésem, jelenleg böngészem a Marketplészt ezerrel, de régi rutinos felhasználók biztos gyorsabban tudnak nekem segíteni:
Ajánljatok legyetek szívesek nekem pár alkalmazást, amivel alap dolgokat el tudok érni:
- Olyanra lenne szükségem, amivel különböző csengésprofilokat tudok létrehozni és váltogatni
- Gyors és megbízható Favourites kezelő érdekelne (Ebből találtam egy csomót, de nem győzöm tesztelni őket ... amik jók lennének azok pedig lassúak ... :( )
- Olyan ébresztőt keresnék, amivel megoldható az, hogy fokozatosan emelkedjen az ébresztő hangereje
- Esetlegesen olyan médialejátszót ami kezeli a feliratokat tudtok?
Ékezetes betűkre pedig ahogy olvasom még várnom kell ...
A válaszokat előre is köszönöm! -
Newfronter #1577 Mondjuk ez jelentheti azt, hogy előbb kijön a Mango. Ha szeretnél reménykedni.... :) -
Na lehet ÖRÜLNI!!!!!
http://wp7.hu/2011/05/18/breaking-jonnek-az-omniakra-a-frissitesek/ -
doktor tarhonya #1575 Azért a magyar support jöhetne már nyáron... :| -
Hát én is ezt mondom. 100%, hogy nem úgy lesz csak fantáziáltam egy kicsit ennyi. Nekem bőven jó az őszi időpont. -
Newfronter #1573 Én ezt nagyon nem tartom valószínűnek, mert amennyi dolog lesz benne, azért nem kis munka letesztelni, és ez bizony rengeteg időt elvesz.
Viszont remélem lesznek még újdonságok, amiket eddig nem láttunk, és nem csak az eddigieket ismétlik meg. -
Tisztában vagyok vele. Inkább reménynek mondanám. Mondjuk tuti, hogy nem történik meg. -
VvD #1571 Szerintem ez elég naiv gondolat :) De tényleg jó lenne. -
Mekkorát nőne a WP7 ha 24.-én kiadnák a fullos Mango-t. Azt hiszem néznének az emberek egy nagyot. De főleg a sok android tulaj aki élből fikázza a rendszert. "JÓ LENNE NAGYON HA KIJÖNNE" -
Őőőő, bocs, nem én kaptam, csak azért linkeltem be mert lesz elvileg valami frissítés. -
VvD #1568 Azért majd számolj be mindenről itt a fórumon! -
doktor tarhonya #1567 [irigy] :O
munkahelyen keresztül? -
-
szerintem sehogy nem tudnád:) -
értem, kössz srácok! -
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, ha vennék egy Samsung Omnia 7-et, T-mobil függőt, azt könnyen tudnám oda és vissza függetleníteni? -
Nekem semmit nem kellett letölteni, egyből felajánlotta, csodálkoztam is, hogy mi történt.... -
Végre egy jó hír. -
doktor tarhonya #1560 Na, csak meg jött ez is végre :) -
Newfronter #1559 Akinek Omnia 7, JK1-es független telója van, az töltse le a ma megjelent update-et Innen.
Ezek után mikor újraindult a teló, akkor a Zune elindulásakor azonnal felajánlotta a 7392-es update-et. :)
Sok sikert! Nekem már települ. -
Egyenlőre nem lehetséges az egyedi csengőhang használata. -
doktor tarhonya #1557 sajnos nem lehet egyedi csengőhangot beállítani. -
csáo!
abban kérnék segítséget, hogy tudok csinálni saját csengőhangot??
köszs! -
VvD #1555 Nahh, LG-re minden szenvedés nélkül felkerült a 7392. :) Jó kis telefon ez, hiába ez volt az első wp7-s. -
doktor tarhonya #1554 mégtöbb -
doktor tarhonya #1553 Újabb screenshotok a Mango-ról. (Ars Technica) -
VvD #1552 Köszi, elég egyértelmű, nem tudom hogy nem jöttem rá :P -
Newfronter #1551 A csempén tartsd rajta az újjad és akkor kiemelkedik a többi közül, akkor tudod vonszolni, illetve eltávolítani is a csempék közül.
Néma mód: Nyomd meg a hangerőszabályzót, majd nyomd meg a felugró csíkon a jobb sarokban a harangot. Rezgő módban kerül, a rezgő mód ha nem kell, azt a settings-ben ki tudod kapcsolni. -
Folyamatosan rányomsz egy csempére és akkor lehet áthelyezni öket. A hangerő gombot megnyomod oldalt és jobb oldalt lesz egy ikon, azt nyomgatva tudsz váltani német és ált. között. -
VvD #1549 Nahh, beszereztem én is egy LG Optimus 7-t. Mivel eddig nem volt okostelefonom, ezért szinte minden funkciója újdonság a számomra. Nagyon király eddig :) Gyors, nem fagy le, és még a design-t is megszerettem (az elején annyira nem tetszett). Ami kérdésem lenne:
Hogyan lehet a csempéket ide oda mozgatni?
Néma módot hogyan lehet gyorsan váltani? -
Remélem ezek még plusszba bekerülnek. Az lock screenes feature nagyon tetszene. -
The Windows Phone Dev Podcast unearthed some seemingly legit Windows Phone 7 screenshots last week that revealed a few new features apparently headed to the mobile OS, and it's now back with another batch that show yet more additions said to be included with the so-called "Mango" update. That includes support for Facebook Chat and Office 365 (plus SkyDrive and SharePoint), as well as a revamped Games hub that suggests even more Xbox Live integration (including a rather interesting new "Automatic Sync" option). What's more, the lock screen will apparently now show the album art if there is a song currently playing, and it seems there will be some new group messaging options as well. Of course, all that's still unconfirmed by Microsoft, but you can judge all the screenshots for yourself at the link below. -
Az enyém független, 16gb, szinte a debütálásakor hozattam kintről egy pesti céggel novemberben. 148900-. volt, akkor mindenhol ennyi volt és ennyi pénzért plusz mivel független, azért elvárnám, hogy valamit nyújtsanak. Ehelyett drasztikusan veszít az értékéből, és mind amiatt, mert mint írtam már, totál hülyék ülnek a szoftverészlégnél. Most őszintén... Mire kell ennyit várni? Mármint értem azokra, akik még mindig várnak az egyébként januárra ígért frissítésre. Ennyire nehéz megoldani egy rohadt update-et, hogy lassan féléve nem tudják megoldani?
Kibaxottul elkefélhettek ott valamit a samsung wp7 részlegénél és emiatt persze szop a többi telefon tulaj is.
Az MS meg jobban foglalkozik azzal, hogy a feltört telefonokon semmi ne működjön, mint amivel kellene. Persze, hogy az XDA-n úgy döntöttek, hogy végérvényesen ki akarják nyírni a wp7 zárt rendszerét. Nem értem már az egészet, de mint írtam egyelőre nem is érdekel wp7. Biztos, hogy közrejátszik a lokális jelző is, de addig nem kell itt árulni semmit, amíg nem lehet használni.
A wp7 olyan, mint egy luxuskurva, a szépségével (gyorsaságával) elvarázsol, aztán rájössz, hogy buta, mint a segg. Bár kurvából lesz a legjobb feleség, talán ez itt is bekövetkezik.
-
Inquisitor #1545 Nem lehet, hogy amit a supportról írtál az lokális (gy.k. magyarországi) probléma? Csak azért, mert adott telefon firmware-je, annak megrendelése, az abban használható és letiltott funkciók, stb. mind egy-egy telefonszolgáltató saját rendelésére készül. Így viszont gyakorlatilag lehet, hogy mindegyikhez külön-külön készül frissítés (sőt), itt pedig két hátráltató tényező léphet be:
1. Magyarország pici, ezért a listán NEM sürgős helyen van frissítés ügyileg.
2. Ami valószínűbb, a helyi szolgáltató nem tartja annyira fontosnak az adott piaci szegmenst, hogy kifizesse a saját külön verziójának a frissítését.
Szóval egy kisebb török szolgáltató simán előrébb van prioritásban mint mi. Vagy mérget vehetsz egy Telekom Deutchland hamarabb kap/ad frissítést, mint a Magyar Telekom.
Ilyenek miatt van olyan fura helyzet, hogy X telefonnak csak Z gyártónál van magyar menüs verziója ... többiek nem fizettek érte és hasonlóak. Simán lehet egy fix típúsú készüléknek akár több ezer féle firmware-je is. -
Érdekes a hozzaallasod :D -
Egyébként, ha nem válaszolok azonnal, az azért van, mert egyelőre számomra érdektelenné vált ez az egész WP7, és addig nem is fog érdekelni, míg nem lehet nevezni smartphone-nak, ergo teljesen véletlenül léptem be ide ma. -
Nem állítottam én semmit, de azt is vedd figyelembe (nem felvágásból), de az én gépem elég izmos.
konfig, szóval nekem hamar megy... -
mflex, milyen beállításokkal konvertálsz te?
nekem alig halad vele normál beállítások mellett, több mint 4 órát ír.
ha minden beállítást low-ra veszek, akkor "csak" 3,5 óra :D -
Lehet, hogy van akit érint: Megjött a ‘Walshed’ készülékekre a fix link -
Ma voltam T-Mobileban
Azt mondták, hogy valamikor nyáron fogja a Microsoft hazánkat hivatalosan is támogatni, az itthoni WP7-es frissítéseket pedig arra fogják időzíteni. Ez azt jelenti, hogy akkor kapnánk meg a Nodot meg ha addigra kijön akkor a Mangot is. Ezen kívül WP7-es telefonokra is elérhető lesz majd a webTV-s szolgáltatásuk (amivel a MédiaMániás csomagukat reklámozzák).