• mflex #1546
    Az enyém független, 16gb, szinte a debütálásakor hozattam kintről egy pesti céggel novemberben. 148900-. volt, akkor mindenhol ennyi volt és ennyi pénzért plusz mivel független, azért elvárnám, hogy valamit nyújtsanak. Ehelyett drasztikusan veszít az értékéből, és mind amiatt, mert mint írtam már, totál hülyék ülnek a szoftverészlégnél. Most őszintén... Mire kell ennyit várni? Mármint értem azokra, akik még mindig várnak az egyébként januárra ígért frissítésre. Ennyire nehéz megoldani egy rohadt update-et, hogy lassan féléve nem tudják megoldani?
    Kibaxottul elkefélhettek ott valamit a samsung wp7 részlegénél és emiatt persze szop a többi telefon tulaj is.

Az MS meg jobban foglalkozik azzal, hogy a feltört telefonokon semmi ne működjön, mint amivel kellene. Persze, hogy az XDA-n úgy döntöttek, hogy végérvényesen ki akarják nyírni a wp7 zárt rendszerét. Nem értem már az egészet, de mint írtam egyelőre nem is érdekel wp7. Biztos, hogy közrejátszik a lokális jelző is, de addig nem kell itt árulni semmit, amíg nem lehet használni.

A wp7 olyan, mint egy luxuskurva, a szépségével (gyorsaságával) elvarázsol, aztán rájössz, hogy buta, mint a segg. Bár kurvából lesz a legjobb feleség, talán ez itt is bekövetkezik.