-
Sziasztok
Mostanság eléggé sokat tűnödök azon, hogy valami értelmes innovatív rendszert kellene kiépíteni és nem feltétlenül a legdrágábbat. Tehát Apple máris nem jöhet szóba nálam. Gondolok itt arra, hogy például a mobilom, majd egy tablet és laptop valamint a szórakozáshoz egy konzol viszonylag szoros de annál kezelhetőbb kapcsolatban legyen. Mobil adott lenne valamilyen Windows Phone 7 készülék személyében. Konzol adott lenne egy Xbox360-as megoldással. Viszont azt nem tudom, hogy a Windows 8 az lesz-e tabletre és pc-re. Ha igen akkor azokat úgy tervezik-e, hogy szoros kapcsolatban legyen a WP7-el és az Xbox-szal. Esetleg lesz majd WP8? Mivel nem volt módom még használni ezen termékeket a kérdésem, hogy egy darab Windows LIVE ID-val használható-e a fenti négyes (ahogy az Almáéknál egy azonosítóval)? Másik kérdésem, hogy a Marketplacen találhatóak-e minőségi tőlem aztán fizetős tartalmak-e? Ezeken manapság gondolkoztam, mert mondjuk eléggé tetszene, ha példaképpen a munkahelyemen vagyok és a kollégától kapok valami szerkeszteni valót legyen mondjuk .doc fájl valamint egy csomó képet és zenét. Haza érve a telefonról egy laza mozdulattal átdobnám a fájl-t a Windows 8-at futtató laptopra a zenéket a tabletre a képeket meg a TV-n nézném meg. Mindezeket egy laza mozdulattal minden fajta csel és fennakadás nélkül.
Remélem totál hülyeségeket nem írtam, illetve, hogy azért a fő kérdéseket értitek. Ebben az új Windows dolgokban egy Apple család verő kompozíciót látok ezért érdekel ennyire a dolog.