5743
  • redmonk
    Sziasztok

Mostanság eléggé sokat tűnödök azon, hogy valami értelmes innovatív rendszert kellene kiépíteni és nem feltétlenül a legdrágábbat. Tehát Apple máris nem jöhet szóba nálam. Gondolok itt arra, hogy például a mobilom, majd egy tablet és laptop valamint a szórakozáshoz egy konzol viszonylag szoros de annál kezelhetőbb kapcsolatban legyen. Mobil adott lenne valamilyen Windows Phone 7 készülék személyében. Konzol adott lenne egy Xbox360-as megoldással. Viszont azt nem tudom, hogy a Windows 8 az lesz-e tabletre és pc-re. Ha igen akkor azokat úgy tervezik-e, hogy szoros kapcsolatban legyen a WP7-el és az Xbox-szal. Esetleg lesz majd WP8? Mivel nem volt módom még használni ezen termékeket a kérdésem, hogy egy darab Windows LIVE ID-val használható-e a fenti négyes (ahogy az Almáéknál egy azonosítóval)? Másik kérdésem, hogy a Marketplacen találhatóak-e minőségi tőlem aztán fizetős tartalmak-e? Ezeken manapság gondolkoztam, mert mondjuk eléggé tetszene, ha példaképpen a munkahelyemen vagyok és a kollégától kapok valami szerkeszteni valót legyen mondjuk .doc fájl valamint egy csomó képet és zenét. Haza érve a telefonról egy laza mozdulattal átdobnám a fájl-t a Windows 8-at futtató laptopra a zenéket a tabletre a képeket meg a TV-n nézném meg. Mindezeket egy laza mozdulattal minden fajta csel és fennakadás nélkül.
    Remélem totál hülyeségeket nem írtam, illetve, hogy azért a fő kérdéseket értitek. Ebben az új Windows dolgokban egy Apple család verő kompozíciót látok ezért érdekel ennyire a dolog.
  • zolzoli
    A zune 7.0 át ír (7004) így
  • zolzoli
    PDA: I8700XXJJ6
    PHONE: I8700XXJJ6
    CSC:I8700TMHJJ6

EZT írja a teló h ez a verzíó van rajta omnia 7 még semilyen frisités nem jelentkezett nálam se az előd se ez a mostani "teljes" se de szeretném ha működne mind a 2ő mert úgy tudom kell a teljeshez az előző és hát asszem hiába várok én itt még heteket ha nem csinálok semmit ezen soha a büdös életben nem lesz frisités, az meg h elveszti a garanciát hát szarok bele úgyse sokmindent javítanak garanciába.
  • bon
    Jól elvolt a frissítéssel, 45 percig tartott.
  • bon
    Ma ismét van frissítés a készülékemre, kifejezetten HTC telefonokhoz készült.
  • Sequoyah
    Zune update mit ír, milyen verzió van fent most neked?
  • Hegi90
    milyen telód van?
  • zolzoli
    Sziasztok, valaki tudna nekem valami részletes leirást mutatni a frisitésről nekem még a legelső frisités sincs meg szóval sorba kellene hogy hogy tudok eljutni a nodo-ig lehetőleg magyart és érthetőt köszi :D
  • Hegi90
    Wow... érdekes történet. Szerintem semmi akadálya nem lesz annak, hogy angol nyelvű legyen a telód. Már azt is hülyeségnek tartom, hogy attól függ a frissítés, amilyen nyelvre be van állítva. Valószínűleg valamilyen régiós beállításokra gondolhattak egyébként, de nekem UK-n simán frissült, szóval nem hiszem, hogy lenne akadálya.

Az meg eléggé furcsa, hogy a hivatalos HTC forgalmazó ilyet csinál, hogy utólag függetlenít lockolt külföldi telókat. Ez nálam már kimeríti a "használt" fogalmát is. Tuti, hogy kiborulnék ha ilyet csináltak volna velem.

Mellesleg írj HTC topikba, szerintem ott jobban vágják ezeket a speedshopos dolgokat.
  • Phyisikus
    Tiszteletem,
    Van egy HTC Mozart 16GBom, se NoDot se Pre-NoDot nem kaptam még rá. És lenne egy kérdésem, hát ha valaki tud nálam többet. A telefon függetlenül vettem a speedshopnál és mikor bekapcsoltam nagy T mobile logó meg minden. Tmobile deustchland alkalmazások voltak rajta, nyílván tőlük hozták és függetleníttek, mert más kártyát bele tudok tenni. Frissítés után érdeklődtem E-Care nél( Magyarországi HTC központ(elvileg)). Ott azt mondták majd hónap végén, de akár most is felteszik német nyelven a frissitést, mert csak német nyelven lesz update. Mondom a készülékem most is angol nyelven megy. Csávó közli, hogy biztos nem lesz angol nyelvű frissítés ehhez. Speedshopnál azt mondták ezt az E-Care se tudja eldönteni jelenleg és szerintük baromság, ha már alapból van rajta angol. Szerintettek? Kell ettől most tartanom? Csak lesz lehetőségem át váltani németről angolra a frissítésre után is...logikusan belegondolva szerintem.
  • kifli
    tapintsál egy csempére, és ne engedd el addig ameddig nem tudod pakolgatni.
  • oneal1
    Accot nemtudom pontosan mert én is szenvedtem vele...:)
    copypaste van, csengőhang saját nincs.

Csempéket át lehet rendezni persze, ki is lehet rakni+ban és le is lehet venni őket!
  • serkov
    Up! Hátha valaki erre jár! :-)
    Még egy kérdés! A csempéket áz lehet rendezni?
  • serkov
    Sziasztok! Most wettem 1 T-s Omnia 7-et! Erősen az ismerkedési szakaszban vagyok, de ahogy itt olvastam van megoldás a gondjaimra!
    Ezt a us Accountot hogyan kell pontosan csinálni? Leírná valaki aki ráér? S arra is kíváncsi vagyok, hogy a frissítés amit írtatok, hogy van milyen tartalommal bír? Van választható MP3 csengőhang copy paste? stb... Előtte Omnia 1-esem volt, abban ez alapnak számított, meg a maxi testreszabás is... Kicsit fura nekem hogy ezekkel küzdeni kell...
    Előre is köszi az infót! Biztos jövök még, mert a hiányosságok ellenére kezdem nagyon szeretni a masinát! :-)
  • bon
    Billentyűzet szerintem már felesleges a készüléken.
  • Gladiator
    szép, csak kár, hogy lefelé csúsztatható. tök fölösleges szerintem, meg baromi nagy és nehéz tőle.
  • redmonk
    Dell Venue - ez azért eléggé jól néz ki
  • Gladiator
    nálam nem.
  • stp4trick
    na viszont kellett nyomni egy resetet, mert a telefonrész behalt, most viszont szépen vissza szinkronizált mindent, nem úgy mint az előző resetnél még 7004 alatt
  • Gladiator
    viszont a copy-paste elég egyszerű. csak szavakat lehet kijelölni, de betűre pontosan nem.
  • Gladiator
    de tényleg jóval gyorsabb.
  • Gladiator
    én se bírtam várni, nekem is ment:D bár nem tudom mit izgultam, nekem csak a custom csengőhang miatt kellett volna:D
  • stp4trick
    na végre

simán felment, T-s omnia7, 7008-ra frissült vele 5 perc alatt, majd újabb 10 perc újraindítás után és felment a 7.0.7390
  • Gladiator
    de azért köszi.
  • Gladiator
    áh, amúgy inkább nem szarakodok vele, elég sok rosszat olvasok:D
  • Hegi90
    rakd fel
  • Gladiator
  • Hegi90
    screenshot vagy valami?
  • Gladiator
    ez valakinek sikerült? mikor leszedtem a chewron cuccot, aszonta, hogy vmi inicializálási .NET hiba miatt nem lehet futtatni. tipp?

izé
  • oneal1
    mondjuk meglepődtem, hogy utána mikor már jk1 volt rajta és felment a pre-nodo, akkor egyből minden trükközés nélkül jött a nodo...
  • oneal1
    jah, ne tudd meg...mire sikerült...:D
  • Gladiator
    azzal az ohm-os izével?:D
  • Hegi90
  • oneal1
    a pre-nodo-t természetesen előtte ajánlotta fel
  • oneal1
    nem, nodot!
  • Hegi90
    vagyis a pre-nodot?
  • oneal1
    az előb tettem fel jj6 mnia 7re a jk1-et, egyből szólt a zune hogy szedhetem a nodo-t
  • Sequoyah
    Csinálj egy új US/UK windowslive profilt csak a telefonodhoz, és akkor menni fog a marketplace. A mostanit pedig hozzáadhatod másodlagos accountként, szóval nem veszítesz semmit.
    Amúgy ha ismered a wp7 hiányosságait és nem zavarnak (ezek azért idővel egyre eltűnedeznek), nagyon jó rendszer. Nyomogattam utána androidos telefont, és nagyon fapadosnak tűnt:) Használatának minőségét inkább az iPhonehoz mérném, mint az androidhoz, de a GUIja előremutatóbb.
  • Ogrus
    Sziasztok.
    Most szeretnék telefont vásárolni.Az android lenne a cél,de egyre inkább
    a WP7 felé hajlok.Tetszik a felület,a sebesség pedig lenyűgöző.
    Én marha tavaly vittem át angol régióból az xbox live accomat magyarba.Így ugrott a Zune.Ezért gondolom itt sem fogja látni a Zune, és a live, a magyar profilt.Vagy nem így van?Kinéztem egy HTC HD7 telefont.
    Nagyon jó árban van(persze az indulóhoz képest).Vélemények?Használ valaki ilyet?
  • mflex #1339
    Kommentálni is lehet a hülyeséget, hátha a sok eszetlen még neki áll