• mflex #1289
    Pont ezért vettem W7-et, hogy elkerüljem a gányolást, de úgy látszik az apple-n kívül más nem tudja érdemben biztosítani a megígért frissítést. Az MS hozzáállásának köszönhetően a készülékek árai is meredeken csökkenek. Csak gratulálni tudok!

Az android egy fostalicska ehhez képest, de ha így folytatják, akkor egy szinten lesznek velük, ergo így is, úgy is lecserélem a phone4 telefonomat az ötösre, már csak az kérdés, hogy W7-et megtartom-e, ha továbbra is szopatják itt a jó népet.

Máshol olvasottak alapján, ez az update nem is egy nagy szám, az Italo által írt dolgok, engem meg egyáltalán nem érdekelnek, főleg nem a spanyolviaszként emlegetett iidióta CP nem! Ahogy olvastam, ha időben megjött volna az update és lett volna benne saját csengőhang (nekem ugyan nincs rá szükségem) és BT fájlküldési lehetőség, már megszorongatta volna az MS a többieket, csupán ez a három aprócska dologgal több felhasználót szerzett volna, mint bármelyik, ehelyett sorban veszti el, azokat, akik nekik szavaztak bizalmat, nem beszélve róla, hogy a WP7 tulajok legalább 90%-ka folyamatosan szidja őket.

Nem számít a "nép" akarata? Baxxák meg ez itt nem politika, hogy egy idióta kormányt nem lehet leváltani, itt könnyen lehet őket (bárkit) egyik napról a másikra a kukába hajítani.