szlmcl#85
torreadorz: Nem a filmet kellett volna erőltetni, hanem a stílust és akkor már a film is jobban tetszett volna, én vagyok rá a példa. :) Erőltetni meg sok mindent kell, főleg ha megéri, mert én egyáltalán nem bántam meg.
"20 részen keresztül" Nem tudom ti mit képzeltek, shandix hozzászólása pont ideillik. Nyílván először élelem kell, víz, stb. utána megismerni a hajót, ezután jöhetnek a csaták, de azok is csak úgy, hogy egyetlen hajó van, amit nem lőhet szét az ellenség, mert megjavítani se tudják. Így nem lehet már az első évadban szétlövetni a hajót!
Nem kellett 20 részt várni, mert már a 11-ben elkezdődtek az érdekes szálak, pl. a kék idegenek, a lucian szöv. föld elleni támadása, Chloe átalakulása, majd folytatódott: újabb idegenek, Végzet irányítása, ott az a különös zaj is stb. Lett volna itt bőven érdekes fejlemény. Meg még nem ment le két évad és egyértelműen eseménydúsabb a 2., mint az első (sőt már az első évad második fele is javulást mutatott ilyen téren), tehát most kezdett volna a régi SG fanoknak is tetszeni, ahogy többen írták pl. a 2/10-es részben. Eddig kellett volna kitartani...