• boond
    Kedves szlmcl
    Kérlek üsd már be a böngészőbe a csillagkapu.hu-t és olvasgass kicsit a fórumon, nem fog tetszeni amit látsz mert a többség szerint SZAR ISMÉTLEM SZAR az sgu.
    SŐT jó pár ember szerint bele se kellett volna kezdeni ÍGY NEM.

Nem tetszik sokaknak a dráma? Mégis ők hogy éreznék magukat, ha kicsit is beleképzelik

magukat a történtekbe? Én inkább azt mondom, hogy már az volt unalmas, amikor pl. az

IDÉZET:
    "SGA-ban egyáltalán nem volt dráma. Ha valakire ráfogtak egy fegyvert, vagy megjelent egy lidérc a szemük se rebbent meg a vége felé."

Nekem a hajam égnek áll amikor az SG:A-ban drámázni kezdenek az írok, mondok egy példát, az 5 évad 1 részében. MI A SZARÉRT KELLETT LEENGEDNI A PAJZSOT? Amikor eddig minden alkalommal ÉRDEKES MÓDON simán tudtak dokkolni, sőt sugározni is, embereket a hajóra. Nem 1 nem is 2 hanem sok alkalommal tűz alatt voltak és nem kellett kikapcsolni a pajzsot, hogy ezt megtehessék.
    Szóval ha ez a drámázás - már pedig ezt jó pár alkalommal ilyen módon valósították meg, akkor köszönjük de nem kérünk belőle mert ez képes egy sorozatot teljesen tönkre vágni az ABSZURD helyzeteivel.

IDÉZET:
    "Azoknak pedig, akiknek egyáltalán nem tetszik miért örülnek annak, hogy leállítják és még ennek hangot is adnak? Számukra semmilyen változás nem történt, ha eddig se nézték és ha őket hidegen hagyja ez a sorozat, akkor meg ne foglalkozzanak vele. Én sem foglalkozok a dr. házakkal, meg az ilyen klinika-olyan klinikákkal, meg az így CIS úgy CIS sorozatokkal, mert totálisan hidegen hagynak a nevetséges dolgaikkal, de nem is írok sehova rosszat ezekről, meg nem ujjongok, ha majd leállítják őket"

Ha annyira intelligensnek tartod magad, könnyen rájöhettél volna milyen nagy baromságot írsz. Ezek között nincs kapcsolat. Viszont az SG:U És az SG:1 SG:A között van. VAJON MI LEHET AZ?
    Elárulok, többek között közös a pénz forrás, közös a történet közös az univerzum és még a sorozatok között is van átjárás.

Azért megnézném, ahogy a fentebb említett sorozatok ilyen kapcsolatrendszerben.
    MAX a csi lehet, de nem a többivel hanem csak a testvér sorozataival vazzeg!