mit forgattam ki? csak azt írom, hogy egy amerikaiaknak gyártott amerikai sorozat sorsáról ne döbbenj meg, ha az amerikaiak döntenek. a cobra 11-ről a németek döntenek és akkor is vége lesz, ha neked tetszik. ha egy amerikai film nem sikeres amerikában, de világszerte igen (ld. arany iránytű 70M vs 300M), akkor az nem fog folytatódni nagy valószínűséggel.
" Te hány nem amerikai sorozatot nézel?" Kíváncsi lennék..."
??? ez meg kit érdekel? jelenleg 29-et. mármint annyival vagyok nagyjából szintben, de természetesen vannak, amiket néznék, csak nincs időm. de nem hiszem, hogy ez számítana valamit.
"Akkor miért is csak az amerikaiak döntsenek?"
??? ki döntsön? kivárnak 2012-ig, amíg mondjuk 30 országban lemegy a sorozat 2. szezonja, aztán kiderül, hogy azokból 13 országban siker és akkor eldöntik, hogy lesz 3. évad? és közben a színészek malmoznak, az írók dettó, várják, hogy a litván és grúz premier sikert hozzzon. igaz, hogy nem keresnek, mert addig nem sorozatozhatnak, stb.
értem, hogy mi a gondod, de nem értem - nem hiszem, hogy ez csak nekem logikus. ha a Syfy gyárt magának egy sorozatot, akkor azt azért teszi, hogy nézettséget produkáljon. ha nem produkál, akkor a syfy nem fogja megtartani ballasztnak és tovább sugározni, hogy az összes versenytársa leverje őt abban az időpontban-
" Valahol igazad van döntsenek ők, mi választunk mit veszünk meg illetve nézünk meg. Csak ott a baj, ha egy szűk "látókörű" választékból kell választani."
ha már ennyire az amerikai sorozatokon pörögsz, akkor 1. nem értem, miért itt, amikor itt is sokan lehordják az sgu-t, valószínűleg nem egy "hú, de!" sorozatról van szó. (én csak az 1x08-at láttam, ami frankó rész volt). 2. addig jó, míg az amerikai ízlés számít, mert olyan nincs, hogy mindenki 100%-osan meg legyen elégedve vele, de a sorozatkultúra miatt jobban lehet bízni benne. sok jó sorozat megszűnik, de azt nem hiszem, hogy tagadná valaki is, hogy rengeteg nagyon jó marad. elég változatos a paletta. nem a legnézettebb sorozatok között, természetesen, de lejjebb.