• kukacos
    #763
    Figyu, te jutottál el valahogy egy épület összeomlásától (ami egy önmagában vizsgálható fizikai jelenség) a média manipulációjáig. A bakugrást nem magyaráztad el. Hacsak talán arra nem kéne gondolnom, hogy az esetről a YouTube-on rendelkezésre álló videófelvételeket is mind manipulálták, így a megtehető következtetéseink is csak rosszak lehetnek, de ez az út legfeljebb a diliházba vezet.

    Orwellhez mit lehetne hozzászólni? Érdekes kortörténeti dokumentum, de ugyanezt a témát számtalanszor megénekelték korábban is, lásd Julien Benda munkásságát, vagy Babitstól az "írástudók árulása", fenn van a MEK-en. Orwell hozzájuk képest csak zsörtölődik... a következtetésed meg, hogy az a szöveg azt jelenti, hogy "a nyugati rendszer ugyanúgy működik mint a szovjet rendszer", oltári nagy butaság, ilyet egyáltalán nem ír.

    A netes cenzúrás reakciód meg annyira képtelen, hogy kicsit egy dekonstruktivista performanszban érzem magam. Te ugráltál itt valamiért azon, hogy manipulátorok meg Orwell, erre leírom, hogy szerintem meg a média szabadságát az Internet - egyelőre - lényegében elvehetetlen módon biztosítja, legalábbis jobb helyeken, erre közlöd, hogy annyira már nem érdekel a téma, hogy ezt megvitasd, noha te hoztad fel az egészet...