• kukacos
    #742
    Gratula, hogy egy háromszor három pixeles képről te le tudod mérni, milyen gyorsan omlik össze, noha ezen aztán az égvilágon semmit sem látni a portól. Ezen a felvételen még az is bizonytalan, hogy hol az épület egyáltalán.

    "ha arra gondolsz hogy azért nem volt ellenállás"

    Nem arra gondolok. Épp azt mutatják a felvételek, hogy volt ellenállás, nem is kicsi. Világosan látszik, hogy az épület teteje "fennakad" a tűz alatti szinteken, zuhanása lelassul, és kifordul az épület lentebbi szintjein, mint egy tengelyen. Próbáld meg parabolaszerűen folytatni a tető pályáját. Amikor a maradványai újra kibukkannak a porfelhőből, azok jóval magasabban vannak, mintha zuhantak volna.

    "Amit a videón látni csak a véletlen műve és minimális darabok, ami a magról, és omlásáról semmit nem árul el"

    Ja értem. Mivel az épület közepe a portól nem látszik, oda talán nem is egy gyorsan osszeomló épületvázat, hanem mondjuk dimenziókaput kéne elképzelni, nem igaz?

    Na meg ennek semmi köze NEXUS6 elméletéhez, aki azt állítja, hogy ő valahogy megoldja két szintre rakott robbanóanyaggal, míg nálad az egészet be kell drótozni, annak képtelenségével együtt. Ráadásul ha robbantották az egész épületet, továbbra se érthető, miért a tűz feletti rész indul el minden felvételen...