• Papichulo
    "Most akkor mondjam, vagy már mondtam? Veled beszélgetni..."

Igen, mondjad! Sorolj fel harom ilyen orszagot! Semmi mast nem akarok itt latni, csak harom darab orszagnevet!

"Nem azt kérdeztem mi volt a kommunizmusban (kommunista diktatúrában)."
    Neked valaszolni kellett volna es nem kerdezni. De mondok egy parhuzamot. A kommunizmus alatt nem voltak szabad valasztasok. A nyugati demokraciakban peldaul igen. Ez egy pont ahol, nagyobb volt a szabadsag. Sorolj hasonlo pro-kommunista erveket!

"Igen, mint pl. a mai Magyarországon..."
    Ha jol emlekszem, pont ebben az evben volt egy kormanyvaltas. Vagy rosszul eltem at azt?

"Most meg a terrorista veszélyre hivatkozva végeznek tisztogatást."
    Ezt tamaszd ala tenyekkel! Hol vegeznek az USA-n belul tisztogatast? Kit tuntettek el az elmult cca. 10 evben az USA-ban? Neveket szeretnek es bizonyitekokat!

"Ez egy tény. Tényt kértél, tényt írtam."
    Ki, mikor, mennyit adott kolcson es kinek? Ezek lennenek a tenyek es nem egy odavagott szo, hogy "bankkolcson"!

"Már gyűjtögették az embereket a munkatáborokba, már töltötték az üzemanyagot a hadsereg gépeibe"
    Bizonyitek?

"A nácik az USA-ról vettek kezdetben példát, és nem nyalókaosztogatásban"
    Hanem miben? Felsorolas es azok alatamasztasa bizonyitekokkal!

"hanem pl. eugéniával kapcsolatban. Fura, ugye?"
    Ez valoban nagyon fura, hogy hogyan kerul a kepbe egy noi keresztnev. :)

"Melyiket, az izraelit?"
    A del-afrikait! Es most mar valaszolj a kerdesre is, kerlek!

"Ezt csak beléd programozták, hogy ha valaki azt mondja hogy szar ez a demokrácia, akkor az kommunizmust (kommunista diktatúrát) akar."
    Te hoztad fel a kommunizmust, mint a "be all end all", tarsadalmi berendezkedest.
    Amugy majd ha latom, hogy valahol mukodik a Progressive Utilization Theory, akkor majd talan en is ki szeretnem probalni. Addig rajtam ne kisreletezzenek, ahogy tettek a kommunizmus alatt! Amugy az alapelvei alapjan ez eleg kozel all a kommunizmushoz. En nem kernek belole!

"Igen, főleg ha az alternatívákról nem sok minden kering a köztudatban."
    En megertem, hogy egyik orszag sem akar a sajat nepen kiserletezgetni egy ujfajta formaval. A legutolso nagyobb ilyen, az altalad imadott kommunizmus, eleg csufos kudarcot vallott.

"Nem tudom mi az red herring, de biztos azzal dolgozom."
    Ez: http://www.nizkor.org/features/fallacies/red-herring.html
    Magadra fogsz ismerni! :)