"Ez is szerintem eleg nagy faragatlansag, mert minimum az, hogy nem hagyom figyelmenkivul a mar elhangzottakat."
Milyen faragatlanság? Azért kapjunk már az eszünkhöz! Szépen megkérdeztem, hogy ugyanmár segítsen nekem megtalálni azt a hsz-t, amiben le van írva az, hogy mi alapján állítja amit állít. Ez neked faragatlanság? És akkor ezek után csodálkoztok, hogy furcsán nézek arra, amiket összehordtok? Egyetlen mondatodban sincs semmi logika! Olyan távol áll a nyilatkozatod attól amit én írtam, hogy nehezemre esik megtalálni a kapcsolatot!
"Ezt altalanossagban fogalmaztam meg, mivel teged is egy kalap ala veszlek a tobbi itteni holdkorossal."
Látod, ennyi volt, veled is végeztem. Neked ennyi a beszélgetés, hogy a másik holdkóros, és mindenki aki a hivatalos álláspontot támadja, az holdkóros összeesküvés-elméletes. Nincs két gondolat, két álláspont, két vélemény, amit el tudnál választani egymástól, nem érted a magyar mondatokat, nem olvasod el és nem követed figyelmesen végig a hsz-ekben kifejtett dolgokat, csak agresszívan letámadod az embert, hogy az holdkóros!
"Vegyuk akkor ezt az esetet es foglald nekem legyszives ossze par pontban, alatta 1-2 mondatban alatamasztva, hogy mit akarsz mondani, mivel en, szemely szerint nem lattam toled koherens ervelest es amit meg nem - es fontos egy vitaban - az a masik erveire valo reagalast!"
Nem érdekelsz, mert szerinted csak egy holdkóros vagyok. Elöször olvasd el azt, amit leírok. Kérdezz és fejtsd ki hogy te mit látsz máshogy, azaz lássam, hogy képes vagy kulturált beszélgetésre. És ha már látom, hogy nem egy sokadik provokátor vagy, akkor majd teszek neked szívességeket is, mert megérdemled. De egyelőre nem érdemelsz meg semmit, és ne követelőzz, mint kukacos elvtársad!
"Itt van aztan az egesznek viatkulturad lenyege! Valaszoltal a kerdesemre? Nem, megint ossze-vissza beszelsz!"
Igen, ha valamit nem értesz, akkor az össze-vissza beszélés. Hát mit érdekel az engem, hogy a valóság és a magyar mondatok értelmét felfogni, megismerni képtelen vagy! Én álljak le magyarázni hogy, 1+1 az 2? Hát ki vagyok én? Ez lenne az én keresztem? Hát nem az! Mindenki cipelje a maga keresztjét!
Amit írtam az pedig azt jelenti, hogy ha megnézed hogy mit nyertek azzal, hogy leomlottak a tornyok, akkor megkapod a választ arra is, hogy valakinek miért lenne érdeke egy ilyen akció.
"Ezt amugy megint csak azert kerdeztem, mert jon a hulye Irakozas, meg olajozas, holott Iraknak semmi koze nem volt 9/11-hez."
De téged ennyire nem érdekel az amit írok? De akkor meg minek foglalkozol velem? Leírtam, hogy én nem Irakozok, zsidózok vagy olajozok. Leírtam azt is, hogy ezekre a fogalmakra csak annak kell támaszkodnia, aki bonyolultabb dolgokat felfogni képtelen. És akkor most fejtsd meg EGYEDÜL ügyesen, hogy ez a mondat mit jelent. És ha megfejtetted, és van kérdésed, akkor beszélhetünk. De arra nekem nincs időm, hogy azt hallgassam, hogy mi az amit NEM vagy képes felfogni abból, amit írok.