Papichulo#648
"Jó, te így látod, de mindez hogy jön ahhoz, amit MOLNIBALAGÉNAK írtam??"
Attol meg formalhatok velemenyt, rola, ahogy te is hozzaszoltal a kerdeshez, vagy nem?
"Remélem elolvastad a vitánkat KUKACOSSAL!!!"
A baj az, hogy nem volt vita. Egy vitaban erveket kell felhozni, te ezt nem valositottad meg. Lasd majd egy kicsit lejebb.
"Direkt azzal nyitottam tegnap reggel, hogy nem olvastam el az elmúlt 6 oldalnyi hsz-t, de szeretném ha leírná molnibalage, hogy mi alapján mondja azt, amit mond."
Ez is szerintem eleg nagy faragatlansag, mert minimum az, hogy nem hagyom figyelmenkivul a mar elhangzottakat. Ne fussuk meg mar a tobb szaz posttal elotti koroket megegyszer, mert egy ujabb embernek eszebejutott, hogy nala van a szent-gral.
"Milyen "TI"? Én "TI" vagyok? Mi közöm nekem ahhoz, hogy másokkal miről beszélgetsz?"
Ezt altalanossagban fogalmaztam meg, mivel teged is egy kalap ala veszlek a tobbi itteni holdkorossal.
"Olvasd el, és csodálkozz rá arra, hogy én példákat, érvelést felmutatva kezdtem el kibontani álláspontomat"
Most en is mondjam azt, hogy nem olvastam el a korabbi hozzaszolasokat? :) Vegyuk akkor ezt az esetet es foglald nekem legyszives ossze par pontban, alatta 1-2 mondatban alatamasztva, hogy mit akarsz mondani, mivel en, szemely szerint nem lattam toled koherens ervelest es amit meg nem - es fontos egy vitaban - az a masik erveire valo reagalast!
"Hogy érted, hogy "nyerhettek volna"? Hát nyertek, attól függetlenül, hogy most alulról vagy felülről szervezett volt-e a támadás."
Itt van aztan az egesznek viatkulturad lenyege! Valaszoltal a kerdesemre? Nem, megint ossze-vissza beszelsz! Tenyek nem hangzanak el toled... Ezt amugy megint csak azert kerdeztem, mert jon a hulye Irakozas, meg olajozas, holott Iraknak semmi koze nem volt 9/11-hez. Azt egyszer mar 91-ben elfoglaltak, gondolom fel sem merul benned, hogy akkor nem jogosan, tehat ennyi erovel akkor is maradhattak volna... Az a bajotok (neked is), hogy a realpolitikaban abszolut nem vagytok otthon, csak azt a reszet hajtogatjatok, amit valamilyen anti-freemason oldalon olvastatok...