remark#646
"Mar ne haragudj, de szerintem "kukacos"-nak maximalisan igaza van."
Jó, te így látod, de mindez hogy jön ahhoz, amit MOLNIBALAGÉNAK írtam??
"Te semmilyen bizonyitekot, magyarazatot nem prezentaltal keres ellenere sem."
Remélem elolvastad a vitánkat KUKACOSSAL!!!
"O hozott fel tortelmi peldakat, te pedig a nagy budos semmit!"
A legelső példát én hoztam fel: japánokra mért atomcsapás.
"Alabbiakban en cafoltam rengeteg dolgot, semmilyen reakcio nem erkezett rajuk."
És ehhez nekem mi közöm? Én kukacossal és molnibalageval beszélgettem. Direkt azzal nyitottam tegnap reggel, hogy nem olvastam el az elmúlt 6 oldalnyi hsz-t, de szeretném ha leírná molnibalage, hogy mi alapján mondja azt, amit mond. Talán válaszolt? Nem. Te meg nekem támadsz, miközben én egy egyszerű ártatlan kérdést tettem fel, senkibe bele nem kötöttem. Most javasolhatnám, hogy olvasd el az ide vonatkozó részét a hsz-eimnek, ahol részletesen kifejtem, hogy mi az érzelmek jelentősége egy vitában, de nem teszem, mert még a thread-eket (a beszélgetés szálakat) is kevered.
"Ugy erzem, hogy ti csak egy megfelelo forgatokonyv alapjan tudtok reagalni, kulonben meg hal effektus."
Milyen "TI"? Én "TI" vagyok? Mi közöm nekem ahhoz, hogy másokkal miről beszélgetsz? Nem tudsz 2 ember között különbséget tenni? Arra reagálj, amit én írtam. Olvasd el, és csodálkozz rá arra, hogy én példákat, érvelést felmutatva kezdtem el kibontani álláspontomat. Kukacos meg 2 hsz után úgy döntött, hogy őt eddig érdekelte a téma, és eldöntötte hogy akkor most neki van igaza. Brilliáns!
"En is kerdezek toled valamit, miert lett volna celja az USA kormanyzatanak, hogy kivitelezzez/engedelyezze ezt a tamadast? Mi volt amit nyerhettek volna, amiert ekkorat kockaztattak?"
Hogy érted, hogy "nyerhettek volna"? Hát nyertek, attól függetlenül, hogy most alulról vagy felülről szervezett volt-e a támadás.
(Most nehogy azt írd mint kukacos, hogy ez nem válasz, és neked van igazad, hanem ha fogd fel, hogy ez egy beszélgetés, ahol én leírom, hogy szerintem mi tartozik ahhoz amit felvetettél, és te visszakérdezel vagy kiegészíted vagy elviszed más irányba, ha neked más az álláspontod.)