• remark #594
    Túl sokat akartam egy mondatba sűríteni. Nem mindegyik akció volt nagyobb, és nem mindegyik volt szó szerint false-flag. Van amelyik csak szimplán megrendezett volt. Megrendezett abban az értelemben, hogy kitalálták hogy mit kellene elérni, és ahhoz kiválasztották a megfelelő akciót, majd ezt az akciót végrehajtották.

Példákat írtam már: Japán atombombázása, maguk a világháborúk is ilyenek, vagy ott van az oklahomai bombamerénylet. Írjak még példákat? Te is leírtad az egyik ismert példát, ezek szerint tudod miről van szó.

Az elméletem egyik lényegi eleme az, hogy mindig csak az elérendő hatásnak pontosan megfelelő akciót hajtanak végre. Mármint ami szerintük megfelelő. Persze néha alá-, néha fölé-terveznek, de ez már csak így megy.

Arra nem tudom mit írjak, hogy szerinted ahhoz, ami az elmúlt közel 10 évben megtörtént, elégséges lett volna ha a két torony állva marad 1-1 lyukkal az oldalában. Szívesen elbeszélgetnék veled erről, csak az a baj, hogy te úgy teszel, mintha ez nem a te egyéni véleményed lenne, hanem a nagybetűs valóság, és úgy teszel mintha az én elméletem már össze is dőlt volna. Hova rohansz? Még semmit se beszéltünk meg, még csak most hangzanak el az első érvek mindkét oldalról.