remark#578
Te úgy látod, hogy elég lett volna, én meg úgy látom, hogy nem. Nem tudom, te mióta foglalkozol tömegmanipulációval, "konspirációkkal", az irányítók mibenlétével, de én most már olyan ötödik éve ezt kutatom folyamatosan. Ha valaki 5 éve azt mondja, hogy ugyanmár, elég lett volna ennél kisebb sokk is, akkor lehet azt mondom, hogy igen. De most úgy gondolom, hogy indokolt volt a WTC összedöntése.
Azt se értem mi alapján mondod, hogy egy épület két lyukkal az oldalában az elegendően nagy sokk lett volna. Sokkal kisebb törvénymódosításokhoz, bel/külpolitikai változásokhoz és társadalmi változásokhoz is komolyabb false-flag akciókat vetettek be eddig.
Mikor a világtörténelem alakítgatásáról van szó, akkor olyan volumenű eseményekben kell gondolkodni, mint pl. világháborúk, Japán atombombázása. Ezek olyan volumenű események, melyek a világtörténelem apró módosításait teszik lehetővé. Egy ország törvényeinek megváltoztatásához elegendőek kisebb események: egy kisebb háború, polgárháború, terrorakció. A sokkhatásnak mindig az elérni kívánt célhoz fogható mértékűnek kell lennie, különben a dolog nem működik.
Valamint gondolj arra, hogy teljesen mindegy mit csinálnak, már másnap arról fognak beszélni mindenhol a világon, hogy ezek már megint mit csináltak. De ha a sokkhatás kellően nagy, akkor ennek ellenére véghez lehet vinni a tervet, hogy vannak ilyen hangok. Ha nincs sokkhatás, csak arról lehet hallani hogy ezek már megint mit csináltak, akkor offenzívából hamar defenzívába kell vonulniuk.