karesz6#443
Én nem vagyok ellene hogy 9/11 et konteo nak tekintsük de semmi képp sem gondolnám hogy az amerikai kormány olyan primitív legyen hogy saját maga robbantson. Csak kellett várni egy próbálkozást terrortámadásra és el kell szúrni a védekezés részét a dolognak. Az pedig hogy az amcsik úgy robbantották magukra a wtc-t hogy olyan nyomok maradjanak mint amikről hallani lehett (sebészi pontosággal vágott oszlopok, mindenféle robbanások) az egészen abszurd. Minden ilyesmire meggyőződésem hogy van nem konteós magyarázat.
Amit viszont nem feltétlen értek.
Az első gép még ok. A döntéshozók haboztak, annyit láttak hogy valószínűleg eltérített gép rendületlen megy new york felé. Gondolhatták azt is hogy ott majd leszáll és elkezd követelőzni vagy bármi mást mint amit végül csinált az a gép. Végül is eltéríteni egy gépet és a semmibe vezetni amíg ki nem fogy az üzemanyag nem túl okos dolog new yorkban meg van minden amit akarnak.
Viszont nem szállt le hanem belerepült az egyik toronyba. Innentől pedig necces a sztori mert ha jól tudom ekkor már tudni lehetett egy pár eltérített gépről és innentől az lett volna a logikus lépés ha lelövik minidet. Lehet hogy megölnek pár száz embert de a veszteségek sokkal kisebbek mintha nagyvárosokba csapódnak. 2 rosz döntés és ez esetben az eggyik sokkal roszabb mint a másik. Szerintem ez a legkevésbé magyarázható rész a történetben. Ekkora hibát szerintem véletlenül nem lehet elkövetni. És az sem magyarázat hogy nem voltak vadászgépek a környéken amit egyrészt kizártnak tartok másrészt ha mégse voltak akkor lelövik őket valami rakétával. Mindig van más mód.