• Narxis
    Jaaaa, az zsír, viszont gyári Froyo-val jól ment úgyhogy szerintem nem hardveres hiba, csak az a baj, hogy ez a CM7 sokkal jobb mert sokkal gyorsabb az egész teló, gyorsabban indul, Gingerbread-es stb. Egyedül a Moto widgetek hiányoznak, azok tetszettek és valahogy tisztábbnak, élesebbnek láttam a képernyőt, bár lehet csak azért mert már rég láttam a gyári ROM-ot és ott kellemes ez a zöld-kék színek keveredése a launcheren és a widgeteken + a gyári ikonok, ha sokáig használnám valószínűleg megszoknám.

Viszont találtam megoldást, ugye CM7-ben húzva van a proci és olyan feszültség értékek vannak megadva ami a kiszivárgott Gingerbread ROM-ban van ami valószínűleg a Defy+ ROM-ja. Leírták mennyire érdemes emelni ha SD kártya probléma van, úgyhogy ha lesz ilyen probléma akkor beírom azokat az értékeket. Magamtól nem akartam kísérletezni mert ha túl nagyra emelem akkor nagyon merül az aksi és így is jó ha 2 napot bír egy töltéssel.

Am. itt van ha kell valakinek a leírás: Link

Korábban is olvastam, hogy ezzel lehet összefüggésben, de senki nem írt pontos értékeket, hogy mire emeljük a feszültséget.