2861
-
#781 Szerintem belefutottál az általános hangszóró hibába. Gariztasd. -
#780 nekem nem. akkor go szervíz...
-
Braien724 #779 rendesen megy de hosszabb telefonálás után elnémul
a tied is csinálja ezt
-
#778 azért nyöszörög mert ilyenkor összenyomod a telefonba a hangszórót a hátlappal...
ha nem a válladnál van akkor rendesen szól?
ha nem akkor szervíz..
pl Tiszavasváriban úsztam a telefonnal, amint kijöttem, rögtön telefonáltam, viszont csak kihangosítva volt jó...eltelt fél óra és már rendesen működött... -
Braien724 #777 Sziasztok!
Vettem én is egy defy-t, de a gondom az, hogy elég gyakran telefonálok úgy, hogy a vállamra rakom a telefont és a fejemmel fogom a telefont, de ilyenkor recseg a hangszóró meg el is megy a hangja :-(. Más is tapasztalja ezt vagy ez valami széria hiba? Mi a teendő szerintetek? -
#776 Azért ne éljük bele magunkat, bizakodni lehet. Amúgy meg ott lesz a félhivatalos Defy+ Gingerbread. :) -
#775 vagy felteszed a Cm7-et vagy a Miui / Wiui-t :) -
Bullitt #774 A Google megvásárolta a Motorolát. Reméljük ők kihozzák rá a Gingerbreadet a Defy-ra. :D -
#773 És ezt hol találom?:)) Hülye vagyok hozzá ,mint Győzike az atomfizikához:)
Meg van:) -
#772 Manage SIM card és azon belül Import SIM card. -
#771 Uraim. vettem egy ilyen kütyüt. Na most ,hogy lehet a kártyámon lévő telefon számokhoz hozzáférnem ,mint elsődleges felhasználási dologhoz:)
Köszi előre is. -
#770 Android licencdíjakra pályázik a motorola -
#769 30/300 46/600 58/1000 van beállítva, most néztem, nem tudom, hogy azért-e mert az alap sbf már nem Nordic nálam hanem az aktuális CEE... ott voltak ilyen értékek mikor setVsel-el megnéztem, az utolsót leszámítva, mert az ugye 58/800 volt.
Szóval kíváncsi vagyok, tegnap tettem fel 0-ról újrakezdve, reméljük a Nordic-nál frissebb CEE sbf megoldja ezt a problémát, nem volt még fagyás és jó pár appot telepítettem.
Örülnék ha nem kéne már többet buzerálnom és annak meg főleg ha nem kéne SD kártyát cserélnem... szeretném már használni ezt a k.rva telefont. Persze örülök, hogy kipróbáltam a gyári Froyo-t mert van egy fix pont ahova visszatérhetek ha muszáj lesz. Ott nem volt semmi gond, de a wifi jelérzékenységét kicsit rosszabbnak éreztem CM7-nél. -
#768 Jaaaa, az zsír, viszont gyári Froyo-val jól ment úgyhogy szerintem nem hardveres hiba, csak az a baj, hogy ez a CM7 sokkal jobb mert sokkal gyorsabb az egész teló, gyorsabban indul, Gingerbread-es stb. Egyedül a Moto widgetek hiányoznak, azok tetszettek és valahogy tisztábbnak, élesebbnek láttam a képernyőt, bár lehet csak azért mert már rég láttam a gyári ROM-ot és ott kellemes ez a zöld-kék színek keveredése a launcheren és a widgeteken + a gyári ikonok, ha sokáig használnám valószínűleg megszoknám.
Viszont találtam megoldást, ugye CM7-ben húzva van a proci és olyan feszültség értékek vannak megadva ami a kiszivárgott Gingerbread ROM-ban van ami valószínűleg a Defy+ ROM-ja. Leírták mennyire érdemes emelni ha SD kártya probléma van, úgyhogy ha lesz ilyen probléma akkor beírom azokat az értékeket. Magamtól nem akartam kísérletezni mert ha túl nagyra emelem akkor nagyon merül az aksi és így is jó ha 2 napot bír egy töltéssel.
Am. itt van ha kell valakinek a leírás: Link
Korábban is olvastam, hogy ezzel lehet összefüggésben, de senki nem írt pontos értékeket, hogy mire emeljük a feszültséget. -
#767 én ott dolgozom...
a fagyást okozhatja a mem.kártya is, meg a csomó feltelepített program.
elhajtani nem fognak, egy próbát megérhet beküldeni -
#766 Én visszamásolni nem szoktam, ha valami sérül akkor azokból a zenékből másolok amik mindig a gépemen voltak. Fényképek nincsenek. :s -
#765 Azért segíthet, mert ez a hiba valahog a média szkennerrel van összefüggésben.
Én is próbáltam a full formatot, és előszür jó volt, de amint visszamásoltam a korábbi fényképeket és zenéket, azonnal fagyott. Ekkor töröltem őket, és azóta nics a hiba. -
#764 Ja és lehet a Google appokat, widgeteket(pl. news widget) magyarra állítani a MoreLocal 2 app-al, root se kell hozzá és a használata után végre honfitársaink kommentjeit olvashatjuk a marketen is. :) -
#763 Elkezdtem játszadozni egy kicsit a gyári Froyo-val, kínomban.. de most nem tervezem 3 nap után leváltani, addig biztos nem míg nincs CM7 RC2 mert nincs kedvem nightly-zni. Szóval most rootoltam(múltkor nem volt kedvem), beállítottam SetVsel-el a 800 helyett az 1Ghz-et viszont a feszűltség értékeket nem vettem lejjebb, azt is írták mint SD kártya-fagyás hiba előidézésében közreműködő okot, SD speed increase-t is beállítottam. Szóval meglátjuk. Nem olyan rossz így, még így gyorsabb CM7 de ez már így tweakelve közelít hozzá. Meglepő amúgy az akkufogyasztás, mintha kicsit jobb lenne vagy fene tudja... -
#762 Azt hiszem a Defy+-ban más modell is lesz, nem csak az órajele fog különbözni.
De az induló ára biztosan nem 60 ezer lesz. -
#761 Azt olvastam, hogy a Defy procija 1Ghz-es csak le van korlátozva... :S -
Bullitt #760 Az a gáz, hogy ezt mind szerintem simán meg lehetne oldani egy update-el, erre inkább kiadnak egy telefont, ami minden csavarban ugyan az (szerintem még a proci is 800 mhz-es alapból a +-ban is, csak gyárilag felhúzták :D). Mondjuk nekem per pill nincs vele gondom, de olvastam, hogy CM7 látványos javulást hozott, egy hivatalos 2.3 pedig talán még jobb is lehetne. De nem, inkább vegyél új telefont. Aha. -
#759 Talán majd a Defy+ Gingerbreadja megoldja, de én is azt mondom ezek után, hogy ne vegyél motorolát, fulladjanak meg és menjenek csődbe...azt érdemelnék. -
#758 Letettem a defyről az ilyen anomáliákhoz nincs sok kedvem. Utoljára még a hőskorban volt motorola telefonom, v550, nagyon utáltam azt is, annak is a szoftvere volt egy rakás szar.
Viszont ez az új mini SE nagyon bejön.
Még várok a sima Xperia Prora hátha kapható lesz nálunk, illetve, hogy mennyiért. De látszólag itt sem, meg a Ph-n sem tud róla senki semmit, mert nem válaszolt egyik helyen se senki. :D -
#757 Passz, ezt a Motorola mérnökeinek kellene tudni. Annyit tudok tenni, hogy megpróbálom kicseréltetni ahol vettem, ha rendesek akkor kicserélik.
Ezért volt a FUCK U MOTOROLA! kifakadásom. :))
Amúgy az a legbiztosabb Defy-nél ha Sandisk márkájú class4-est vesz valaki, azt sokan dicsérték. -
#756 Azért ez elég szánalmas. Miért nem kezel class 6-os kártyát? Mert az gyorsabban ír? És akkor mi van?:D Nem értem a mögötte lévő szoftvert, hogy mi okozhat ilyet. -
#755 Igen, max. class 4-es, de abból akár 32GB-os is. -
chilisos #754 Na factory reseteltem. És van, amit letörölt a kártyáról, és van amit nem.
Pedig ki is akartam venni a kártyát a biztonság kedvéért, de akkor jutott eszembe megint amikor már megnyomtam a factory reset-et :S -
chilisos #753 Szóval csak a class 4-es kártyák működnek jól a defy-n, a nagyobb sebességűek nem? -
#752 Erről beszéltem.
Nem is kell több magyarázat, utána írt egy másik srác akinek szintén class 6-os kártyákkal volt baja, class 4-re cserélte és azóta semmi baja. Ejj de utálom a Motorolát, még direkt megkérdeztem fórumokon, hogy ez a silicon power class 6-os kártya jó lesz-e. Emlékszem mindenki dicsérte, hogy nagyon jó lesz vegyem csak meg.... -
#751 Nem értem, hogy ez miért segítene mikor már formáztam is, sőt sfb flasheléstől kezdve újracsináltam az egészet. Nordic helyett CEE Froyot tettem fel és arra ment CM7-BOOT aztán a nightly-k.
Am. eltűntek a zenéim. Maradt pár fájl de az meg sérült. Most vagy a kártya szar vagy megártott a sok aksi ki-berakás amikor lefagyott. -
#750 Igen, csak a data és cache partíciókat törli. -
#749 Első körben próbááld ki, hogy letölröd ról a képeket és zenéket és futtatsz egy média szkennert.
Nálam ettől megjavult a kártya. -
kishawer01 #748 Mototola k1-et vettem használtan!Az elöző tulaj az üzeneteket felhasználo koddal látta el,igy nem tudok belépni!Tud valaki segíteni hogy be tudja lépni?
-
chilisos #747 A factory reset csak a telefonról töröl mindent, memóriakártyáról ugye nem? -
#746 Úristen miket olvasok erről a cordon eletrics-ről me rájuk kerestem Google-al, rengeteg a panasz...
whiskeyman te szervizben dolgozol, nem? Szerinted érdemes emiatt beküldeni? Vagy elhajtanak a francba? -
#745 Ja megvan, PH! Defy topik első hozzászólásában, zsír. Elküldöm nekik és csinálják meg, vagy cseréljék vagy akármi. -
#744 Fagy a teló a CL6-os 16GB-os Silicon Power SD kártyával. Már CM7 nightly-zok és itt kevés fagyás van, főleg azután jönnek, hogy felteszem az új nightly-t de aztán nem nagyon van, viszont gyári Froyo-n sokszor volt, azt olvastam kernelhiba és nem lehet javítani, legalábbis csak a Motorola tudná, azt írták több helyen, hogy cl4-esre kell cserélni a kártyát de én nem fogom cserélni, beküldöm szervizbe. Persze előtte beszélnék velük telefonon, nem tudod a számuk? -
#743 mirefel ez a kifakadás? :) -
#742 FUCK U MOTOROLA!