• Narxis
    Igazából nekem az App2SD miatt kellett, megtelt a telefon memóriája, úgyhogy most majd amit tudok SD-re telepítek. Flash player is jól jön. Gyorsabb mint a gyári meg hát pl. youtube-ban látom a kommenteket, tudok osztályozni, nem kell böngészőt nyitnom hozzá. Első indításnál kiválaszthatod, hogy milyen gyári appok kellenek, nem kellett facebook se myspace úgyhogy ezeket végre nem erőszakolták rám, nincs QuickOffice próbaverzió se és Kindle olvasó se. Nincs Moto Blur ami szintén felesleges és csak lassítana.

Most ezek így apróságok, de ezeknek örülök. Nekem a gyári 2.51-esben(ami a legfrissebb jelenleg) az FM-rádiót ha bekapcsoltam akkor nem tudtam kikapcsolni csak reboot-tal. Itt csináltak egy teljesen új FM-rádió appot, még nem tudtam megnézni milyen. Nem nagyon nyomkodhattam még mert töltöm utána csinálok egy wipe battery stats-ot amit ajánlottak CM7-nél.

Szóval a felesleges cuccok ki vannak irtva, rajtad áll, hogy mit telepítesz fel. 1-2 plusz app bele van rakva, ADW Launcher van a gyári helyett és talán Widgetlocker ha jól láttam, de tényleg nem sok minden van. Mindenki azt az appot teszi fel magának amit szeret.

Ha elégedett vagy a gyári ROM-mal akkor ne menj bele ebbe a moddolásban, én is majdnm tégláztam, pedig már 2 hónapja olvasgatok a témában. Ahhoz, hogy 2.1-ről felrakhasd a 2.3.4-es CM7-et fel kell flashelni egy 2.2-es ROM-ot, na most ennek a szemétnek nem tetszett amit a fejlesztő használ ezért bootloop-b került, villogott a Moto ikon amit bekapcsoláskor látsz, sikerült vissza belépnem bootloader módba és felraktam egy Nordic Froyo-t amit a CM7 FAQ készítője ajánlott. Ez már jobban ízlett neki. Aztán szenvedtem ezzel a 2nd-inittel, én marha letöltöttem a legújabbat mert abban a hitben élek, hogy az újabb=jobb, de itt ez nem igaz. Egy régebbi verziót kellett levadásznom, hogy fel tudjam tölteni a CM7-et a telóra. Szóval megszenvedtem vele.

Ja és van magyar nyelv, bár az engem annyira nem érdekel, nem találkoztam sok szöveggel, max. a beállításoknál lehet gyönyörködni benne. :)