• Pretorian
    Jaja lehet húzni a Defy-t is, de ha lesz normális kernel X10-hez, a Snapdragon azért az 1400-at is csapatja majd. Mondjuk Radeon Z430-al nemtom mit fog ez hozni pl. játékokban, de majd meglátjuk.
    Én azért szeretek fotózgatni, és az X10 kamerája kis jóindulattal azért már majdnem van olyan minőségű, mint valami f*s 10 rongyos 5 megapixeles digicam, az már valami.
    Task killer-t hiába használsz, csomó mindent újraindít a rendszer így is úgy is, van erről egy elég velős írás PH-n.
    Én mondjuk a Motorolában sem bíztam sokáig, az Android-hullám előtt az utolsó minőségi telójuk szvsz az E398 volt még anno dacuma mittoménmikor 2004-ben, azóta csak ezeket az elképesztően dizájnos MotoFrokrxzkrokr V12 szarokat nyomatták, amik bár jól néztek ki, a konkurencia simán állva hagyta őket.
    Szal kb. annyira bízok bennük mint a Sony Ericsson-ban.
    Mindettől függetlenül a Defy is és az X10 is jó teló.
    Köszi, elleszek vele. ha nem jön be legfeljebb eladom. :)

@277
    Van X10-re is custom 2.3, mondjuk a kamera még nem nagyon akar működni benne. Nekem meg pont azért tetszik, mert nagy dög, férfias, és jó minőségű/nagy méretű kijelzője van. :)

@280
    Ha kint van a gyári 2.2.1, XDA-n biztosan lesz nemsokára belőle építkező agyontweakelt custom rom. Gyors lesz, szép lesz, jáó lesz.