• Narxis
    Engem kamera sose érdekelt, Defy-vel is jó ha 10 képet lőttem, február óta amikor megvettem. 720p igaz nem hivatalos módon de Defy-n is elérhető tudtommal. Az 1 gigás Snapdragon és a 2.3 érkezése piros pont az X10 mellett de a Defy procija is húzható 800-ról akár 1200Mhzig, bármilyen hátrány nélkül + van rásegítés a gpu(?) részéről, én nem húzva használom, igaz nem is játszok pc szintű játékokkal.

Defy-re jelenleg a 2.2 hivatalos ami remélhetőleg heteken belül kijön, utána még lehet reménykedni a 2.3-ban. Több érvem is van rá, hogy miért de előbb jöjjön már a 2.2. :D

A RAM az egy érdekes dolog, szigorúan olyan alkalmazásokat telepítek amire biztos szükségem lesz, de valahogy mégis mindig 100 alá megy a szabad RAM. Nem használok task killert, valószínűleg az Android maga ilyen, addig nyújtózkodik amíg a RAMja elér. :) Aztán felszabadít ha kell más alkalmazásnak RAM.

Én is hezitáltam Defy előtt X10 miatt, főleg mivel korábban nagy Sony Ericsson rajongó voltam, egyszerű telefonoknál is mindig olyanom volt. Azonban már 1 éve fejcsóválva nézem azt amit a Sony Ericsson csinál, kicsit elvesztettem a bizalmam, a hitem bennük és a mérleg nyelve is összeségében a saját szokásaimat figyelembe véve a Defy felé hajlott erősen. A strapabíróságát már tesztelhettem is, véletlen kiesett a zsebemből padlócsempére. Nem lett semmi baja szerencsére, kb. 2 métert esett. Pedig nagyon próbálok vigyázni rá, korábbi telefonjaim amik egyszerű telefonok voltak azokat sose ejtettem le. Valószínűleg azért mert nem hordtam a zsebemben mindig. A Defy viszont mindig nálam van. :)

Na mindegy, használd egészséggel az X10-et. :)