Szörnyen furcsa volt az elején a kezelőfelület, de mostanra sikerült megszoknom, és át is alakítottam a saját ízlésemnek megfelelően. Hátránya, hogy nincs magyar nyelvű menü, de igazából nem zavaró, magyar billentyűzetet úgy is lehet rá varázsolni, a többi meg nem lényeges.
Fotó: a fényképezőgép nappali fényben csinál csak jó képeket, de ez egy telefon, ha fotózni akarsz, ne ezzel tedd. a vaku vadállat, kiégeti a szemem.
GPS: meg vagyok elégedve vele, bár a gps.conf fájlt be fogom tenni a helyére, mivel az ntp címek valszeg nem a magyarra vannak állítva, így lassabb a kapcsolat felállása.
WIFI: tökéletesen és gyorsan kapcsolódik
Ma vonaton utaztam, reggel töltöttem a telót, volt zene hallgatás, gps, wifizés.. szóval kapta rendesen az akksi 70%-on van.
Egyetlen nagyon idegesítő dolog van benne.. A touchwizben megszokott wifi/gps/bluetooth stb. widgetek a notification bar-ban hiányoznak, és nem is lehet odavarázsolni őket rendesen.
a telefon nem volt vízben, nem is lesz. a kijelzőt sem karcolgatom, így ezekről nem tudok nyilatkozni. :)