2861
-
#1341 Vaxi milyen progival hallgatsz zenét? Neked nem halk? -
#1340 igen, láttam, ezért mondtam :) -
#1339 Jó cucc, mondjuk én nagyon megszoktam a Quickert, oda dobáltam be különböző toolokat is (zseblámpa, ftp, qr kód) úgyhogy azért nem használom.
Egyébként magyar fejlesztés. :) -
#1338 azt is megnéztem, meg egy harmadik hasonló progit is (mellesleg ez az elixir eléggé eltzalált app, hatalmas grat a fejlesztőnek) -
#1337 Elixir 2? -
#1336 sikeres rootolás után felülírtam a gps.conf fájlt, egész ügyes lett a gps, ~1 perc alatt 14 méteres pontosság szobából egy tetőablak alatt. ha valakit érdekel a fájl, bevághatom -
#1335 igen, említetted, feltettem, ki is pakolja oda a bar-t, az egyetlen gond vele, hogy 1 gombként kezeli az egész bar-t, és ha rányomok popupban feljön egy másik bar, amin ténylegesen ki/be kapcsolhatom a dolgokat -
#1334 "Egyetlen nagyon idegesítő dolog van benne.. A touchwizben megszokott wifi/gps/bluetooth stb. widgetek a notification bar-ban hiányoznak, és nem is lehet odavarázsolni őket rendesen."
Market -> Elixir -
#1333 Defy+ tapasztalatok, kérésre:
Szörnyen furcsa volt az elején a kezelőfelület, de mostanra sikerült megszoknom, és át is alakítottam a saját ízlésemnek megfelelően. Hátránya, hogy nincs magyar nyelvű menü, de igazából nem zavaró, magyar billentyűzetet úgy is lehet rá varázsolni, a többi meg nem lényeges.
Fotó: a fényképezőgép nappali fényben csinál csak jó képeket, de ez egy telefon, ha fotózni akarsz, ne ezzel tedd. a vaku vadállat, kiégeti a szemem.
GPS: meg vagyok elégedve vele, bár a gps.conf fájlt be fogom tenni a helyére, mivel az ntp címek valszeg nem a magyarra vannak állítva, így lassabb a kapcsolat felállása.
WIFI: tökéletesen és gyorsan kapcsolódik
Ma vonaton utaztam, reggel töltöttem a telót, volt zene hallgatás, gps, wifizés.. szóval kapta rendesen az akksi 70%-on van.
Egyetlen nagyon idegesítő dolog van benne.. A touchwizben megszokott wifi/gps/bluetooth stb. widgetek a notification bar-ban hiányoznak, és nem is lehet odavarázsolni őket rendesen.
a telefon nem volt vízben, nem is lesz. a kijelzőt sem karcolgatom, így ezekről nem tudok nyilatkozni. :)
nem bántam meg, hogy megvettem! -
#1332 Ha gyári 2.2 volt, akkor esetleg az SDkártya még lehet.
Érdemes lenne a catlogot megnézni, abban benne kellene lennie a hibának. -
#1331 köszi -
#1330 ezt a battery and data manager notification-t ki lehet gyilkolni valahogy? idegesít, hogy mindig ott van :( -
tomee92 #1329 Köszi a válaszokat!
A telefont nem babráltam(se root, se over/underclock, szinte szűz froyo).
Először kapott 1 Factory resetet, de az sem segített, szóval nem a telepített progikkal volt a gond.
Délelőtt kapott másik CEE-s romot a telefon és most úgy tűnik, hogy nem lesz gond vele. Már több mint 4 órája megy gond nélkül. -
BenceYCE #1328 Köszönöm a tanácsokat. PH-n utánanézek, h hogyan tudom frissíteni. -
#1327 Három dolgora tippelnék, ha nem "buzeráltad" a telefonod prociját.
1. haldoklik a memória kártya: Próbáld meg windowsban teljes formázással újraformázni a kártyát, és az elején csak kevés dolgot visszamáslni rá.
2. haldoklik az aksid: fogalmam sincs, hogy ezt hog ylehet kideríteni
3. feltettél egy programot, ami "megöli" a telefon erőforrásait.: Ha mostanában telepítettél programot, szedd le, és próbáld így használni.
Ha a procit is húztad/alul vezérelted, akkor ez is lehet a hiba oka. -
#1326 nekem csak a zene kapcsolt ki zárt képernyőnél. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292444072&no=1061]#1061[/URL] -
#1325 Elixir -
#1324 ha a fenti státusz panelt lehúztam, a galaxyban ott volt a wifi, gps, bluetooth, rezgés stb. állító gomb, ami nagyon hiányzik. lehet oda varázsolni valahogy hasonlót? -
tomee92 #1323 Hello!
3 hónapos a Defy-m és ma hazafelé a buszon kikapcsolt magától a telefon, miközben zenét hallgattam.Visszakapcsoltam a telefont és hallgattam tovább a zenét, de egyszercsak ismét kikapcsolt.20 perc alatt 4-5ször csinálta meg.
2.2.2es android van a telefonon.A factory reset megoldaná a problémát? -
#1322 Szerintem a felhasználóknak úgy az 1-2%-a szarakodik custom romokkal.
#1320: Biztos amiatt, de attól még röhejesnek találom. Az még elfogadható, hogy esetleg nem fordítják le. Na de, hogy kiveszik az megalol. -
#1321 CM7, MIUI, CMIUI-val könnyen van magyar. (bár én az angolt létesítem előnyben) :D -
#1320 Amióta bezárt a Motoker azóta nem vagyunk hivatalos régió nekik. :S Szerintem legalábbis emiatt van. -
#1319 Árulják itt a telefont és kiveszik a nyelvet. Grat... -
#1318 Motorola kivette. Én legalábbis ezt olvastam asszem xda-n. -
#1317 Srácok ajánlom mindenkinek Set Locale and Language programot,így a telefonon futó alkalmazások amiket én használok fele magyar lett! -
#1316 fura, ebben nincs, 2.3.5-ös rendszer mellett. sebaj -
#1315 oké jogos, az sd kártyára gondoltam, de azt meg elérem meghajtóként -
#1314 mit szinkrozinálsz?
kontaktokat, fb kontaktokat google fiókkal :) -
#1313 Nincs magyar nyelv? Az hogy lehet? 2.3 óta része a rendszernek. -
#1312 hú hát furcsa, még szokni kell a motoblurt, a touchwizz után más :)
magyar nyelv nincs a telefonhoz, igazából nem is zavaró, de azért ha lesz vmi update hozzá, felrakom.
milyen progival szinkronizáljátok? sajna rohanás van, még a gépre sem kötöttem fel :( -
#1311 megvan a kütyü, gyárilag független az összes defy+ is. még bekapcsolni sem volt időm, sok a meló :( -
#1310 CM7-nél a Theme Manager. -
#1309 Van valami app amivel ezt a fölső kis savot lehet megvaltoztatni? Szinet,esetleges az ikonokat. -
#1308 amelyik neked tetszik.
én sokáig CM7eztem, de a MIUI világa megfogott :)
CM7 semmiben nem különbözik a gyáritól. A MIUI "iPhone" klónként emlegetik :) -
BenceYCE #1307 Melyiket érdemes, hol találom őket és külsőre mennyiben másak mint a gyári? -
#1306 gyárilag nemtudod.
CM7 - 2.3.7
MIUI - 2.3.7
CMIUI - 2.3.7
ezek a frissek. csak a kernelek változtak :) -
BenceYCE #1305 Mire érdemes frissíteni mostanság a telót? 2.2.2 van fenn. -
#1304 100mb mobilnet, wifi -
#1303 Ilyenkor írjátok már le légyszi hogy mitől javult meg! Ha valakinek ilyen problémája van akkor könnyebb megtalálni a segítséget! -
kalmangiorgio #1302 Megoldódott, köszönöm !!! :-)))