• Aquir
    Írták már hogy független, azért megkérdeztem a nőt is, ő azt mondta nem független és fizetni kell a függetlenítésért, persze otthon rögtön betettem a Djuice-os kártyámat és vitte a hívásokat és a mobilinternetet :D

Először bonyinak tűnhet a menü és a beállítások sokasága aztán rájössz hogy kellenek erre a rendszerre és nem olyan vészes. Első dolog volt hogy egy mellékelt kis papír alapján letiltottam hogy ne váltson át mobilnetre semmikor ha wifit észlel, teljesen is le lehet tiltani ezenkívül, most majd arra leszek kíváncsi h a wifiről egyébként frissülő alkalmazások mindegyikét hogyan lehet letiltani úgy, hogy mobilnetről csak az általam használt böngésző menjen (ezt itt tudja valaki?)

A legelső lépésként a Google fiók szinkronizálását kihagytam hogy letiltsam előbb a mobilnetet, aztán a wifiről folytattam a gmail alkalmazásba belépve, és rá kellett jönnöm, hogy Applikáció-specifikus kódot kellett generálni a google fiókommal...
    Csináltam ilyet azelőtt, de nem külön készülékre, ezért gondoltam hogy az eredeti jelszavamat kéri először, én meg egy jó ideig néztem mi nem jó :D

2.2.2 android volt rajta, vagyis a hivatalos Froyo, doboz oldalán van msn kód, ebből a betűkódból egy leírás alapján az enyémet 2011 augusztusában gyártották.

Kipróbáltam a widgeteket (youtube HD lejásztás szép, meg facebook, aztán ezeket amik az asztalon frissülnek és nem kellettek inkább kitöröltem), Android marketketről Opera Minit letöltöttem, hogy amikor nem vagyok otthon és a 100 megás mobilnetemet használom nehogy elfogyjon, úgy az adatok 80%-kát megtakarítja, és folyamatosan lehet vele böngészni :)

Google naptárba beírva majd szinkronizálódik (my accounts menüpontban láttam hogy tényleg benne van a google account szinkronizációja között, mert egyből nem látszik)

Widgetek közül van egy olyan hogy Power Control, de azt nem tudom hogy ott a körbe-nyíl csak az ilyen beállított accountok szinkronizációját engedélyezi-tiltja, vagy az összes alkalmazásét is.