opeca#121
Hát szerintem te ezt nagyon benézed. Még, hogy pár másodpercesek:)
Éppen itt az sgn volt egy cikk hogy a facebookosok többsége unatkozik, és csak úgy "szörfözik" a facebookon.
Persze nem tagadom, lehet, hogy te, és csakis te iszonyatosan tudatos felhasználó vagy és tényleg csak pár másodpercekre mész fel, előre megírod notepadban az üzenetedet és persze 10 éve csézel, őgyhogy villámgyors egérmozdulatokkal lerendezed a dolgokat.
Alapban amúgy nekem nem is lenne problémám az ilyen szubkultúrális ferdeségekkel mint a közösségi portálok mert őszintén, hol nem szarom le, hogy jancsika a hétvégi nulin a saját szarába fetrengett és az osztálytársai vígan kommentelik, vagy mariskának van 2100 imesőrse, egy még Szbáziföldről is?
Engem két dolog bosszant:
1. Ettől inkább undorodom: emberiség, csordaszellem. Szánalmas bazz, hogy ennyire györekek az emberek. Ott ül a manager az öltönyében és farmville-zik. Vagy le kell tiltaniuk a cégeknek az ilyen oldalakat mert a sok nyomorult nem bírja ki,hogy 8 kibaszott órán át ne menjen fel rájuk. Ez addikció, jöhetsz itt nekem a te hatalmas tudatosságoddal. Egyszerűen idegesít és ezt hadd engedjem meg magamnak, mint hogy idegesít a felesleges környezetszennyezés is vagy a háború.
2. Egy ilyen faék egyszerűségű szar, egy 17 éves gimnazista kér hét alatt összedob egy ilyet és 23 milliárd dollárra becsülik? Valami kurva nagy baj van ezzel a világgal, hogy egy ilyen nulla szart, egy ilyen feltöltős,egymásnak üzengetős oldalt ennyire túl lehet értékeltetni csak azért mert sokan használják?
Apék meg aki hajnali háromkor kell,hogy legyen mit zabálnod aznap meg megkapja a 80.000 forintos fizetését amíg bele nem rokkan.