Én édesanyám szerencsésebb széria, bár egy évtizeddel fiatalabb. Már ecseteltem itt a fórumon párszor, hogy miket művek a kis laptopjával. Mi már ott tartunk otthon, hogy csak az alap csomag van (valami 600 hufért adják, 15 csatorna ha jól tudom), nálunk detto, pedig a TV kizárólagos szerepe a monitor (plusz asszonynak ez a szemét valóvilág + anyátokközt).
Na lényeg mi lényeg: Anyukák: Igaz embere válogatja, de én anyum is nagyon ellenálló volt, aztán ahogy látta hogy én reklám nélkül nézem a dolgokat, meg minden a kezem alatt van pár perc alatt, akkor megkért rá, hogy tanítsam. Gondolom elege lett a reklámokból, és a megkötésekből :) Szépen fokozatosan a leg-alapabb dolgoktól kezdve elmagyaráztam neki mindent, és láss csodát, kb 3 hónap betanítás után már saját maga kreatívan használja a gépén a puppy linuxot, ami azért nem rossz teljesítmény. Türelem, ez a kulcs. Meg az, hogy elfogadja, hogy ő igenis tud tanulni, és nem áll meg a tudása a távirányító pár gombjánál. (anyumnak anno egy böngésző megnyitása is kihívás volt, most a gimpet nyúzza, és a családi fotókból csinál montázsokat, effektelt képeket)