• MacropusRufus
    #5
    szerintem nem kellene. Neki is lehet önálló véleménye. Bár könnyű úgy nagyfiúnak lenni, hogy rajta kívűl még van legalább 1000 arc aki akkor ugyan azt csinálta mint ők, gy.k. 1:1000 esélye, hogy elkapják.
    Viszont az is tény, hogy a PayPal magánszorgalomból blokkolta a Wiki számláját. Nem volt felkérés erre.
    Továbbá: milyen dolog az, hogy azt kezdik ki aki leírta és nem azt aki kihozta???? Hol vannak ilyenkor az újságirók? Hiszen ez a sztori holnap őket is keményen érintheti, hiszen itt pont arról van szó, hogy mivel nem akarom megtalálni (v. nem tudom) a kiszivárogtatót ezért azt csinálom ki aki leírta.
    Szabad sajtó?!
    Ugyan már.
    Ebben a ténynek a tükrében viszont teljesen érthető, hogy támadják a rendszereket. Mondjuk már várom, hogy egy jól összehangolt akció keretében több tízezer gép lekapcsolja a Pentagont a netről. Lenne már beszarás.

    Jelen helyzetben úgy néz ki a dolog, hogy szólásszabadság és demokrácia csak és kizárólag addíg van míg a nagyon ezt akarják.
    Gy.k. soha nem is volt és nem is lesz szabadsága az embernek.

    Hogyan lehetséges az, hogy bűntetlenűl kijelentheti egy ország vezető embere, hogy ezt a Julies-t le kell lőni? A' la Kanada. Ezt az embert meg - ehhez a kijelentéshez képest semmiért - ki akarják végezni az USA-ban.
    De tovább megyek: hol is volt ez a tartalom megjelentetve? USA területén? Nem? Akkor meg mi a fasz köze van a jenkiknek ahhoz, hogy egy xy országban működő szerver, milyen tartalmakat tárol? Tudommal volt(van) nekünk egy kurucinfonk. Azt próbálták eltakarítani, de a jenkik azt mondták, hogy szólásszabadság van. Ezzel le volt koptatva a magyar fél. Érdekesség képen megjegyzem: egy amerikai állampolgár közbenjárásával lett átmenetileg megszüntetve az oldal, ui. ott már macerás ilyenre azt mondani, hogy nem. A következő percben az állam már a per elött áll. Szóval kifelé mindent meg lehet tenni. Ennyit a nagy demokráciákról, meg a védelmezőiről.

    Matrix has you. :(