balage187#32
Én mondjuk pont az ellenkezőjét észleltem. Az asztali gépemen XP van már 2 éve, és működik rendesen, egyáltalán nem volt szükség újratelepítésre. Ezzel szemben a laptopomra raktam egy Windows 7-et idén szeptemberben, és novemberben már azt írta ki, amikor el akartam indítani egy telepítő fájlt, hogy nem tudja, mert nincs engedély vagy valami ilyesmit. Na most a gépen víruskeresést is lefuttattam (NOD32-vel) meg ilyenek, amúgy is teljesen jól megy, semmi bajom nincs vele, kivéve ezt. Rá is kerestem neten és kb. annyit találtam, hogy "igen, van egy ilyen bug, egy teljesen új usert kell csinálni és az megoldja a problémát, vagy ha nem reinstall". Na, ez azért kicsit felidegesített. XP-m ezzel szemben tökéletesen megy 2 éve. És mind a két gépet kb. ugyanannyit használom, és ugyanarra is.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy ha a Win7 alá megvan a hardver, akkor bizony gyorsabb, mint az XP. Legalábbis még a mai napig rácsodálkozok, hogy pl. milyen gyorsan bootol meg ilyenek. Telepítés is az XP idejének töredéke alatt megvan annak ellenére, hogy nem CD-s, hanem DVD-s.