• farrvince
  #134
  Összeesküvés elmélet proféták.Lenne néhány kérdésem hozzátok:
  -Ha nem jártak a holdon,csak film oksa,de a szovjetek mért fogadták el ezt a tényt hogy amerika szált le először oda??Talán olyan mutujok hogy nem tudják ök is hogy csak egy film??
  -Ha nem jártak ott,honnan van az a tömérdeknyi holdkő amit hoztak.Letagadhatatlan hogy nem más bolygoról van,mert több független geologus is vizsgálta őket,beleértve magyar is és mindnek a véleménye ugyanaz volt.Hogy a holdrol van....
  -Ha nem voltak fent 1961-ben akkor honnan vannak azok a mühöldképek a hold felszinén levő Apollo 11-es talprol amik vannak??(ezek a képek egyaránt megtalálhatok az orosz,az európai,az amerika,a jappán és a kinai ürkutatás archivumában is,sőt az indiaiban is)
  -Szinten ilyen kérdés az is,hogy ha nem voltak akkor hogy sikerülnek a Laser kisérletek?Mert köztudott tény hogy a Laser csak akkor verődik vissza a kiindulási pontjába ha van egy prisma ami visszaveri.....
  Sok más ilyen peldát tudnék mondani....,de inkább azt kérem,mielött beszéltek valamit,nézzetek utánna hogy tényleg ugy van-e.
  Mert nagyon nagyot tévedtek és tévhitben éltek,ha azt hiszitek hogy nem jártak ott 1961-ben.Egy ilyen dolgot nem lehetne ilyen sokáig hazudozni...Már rég kiderült volna hogy nem volt igaz.....Na mind1,nézzetek utánna inkább!!