• NEXUS6
  #108
  Jól látod, de nem kéne annyi gombát nyomod (Lucy in the Sky with Diamonds).

  Bár szerintem nem átverésként kéne megfogalmazni, sokkal inkább egyfajta titokról van szó, és arról, hogy hogyan tudod a rendelkezésre álló lehetőségeket felhasználni. Valójában soha nem tudod mekkorák a lehetőségeid. De figyeld meg, hogy mik történnek veled, amikor fel vagy pörögve, illetve amikor mélyponton vagy. Gondolkodj el azon, hogy milyen eseménynek mi a valószínűsége, mi volt előbb, a felpörgés vagy a jó esemény, vagy a mélypont és a rossz esemény? Az embernek érdekes következtetései lesznek a végén, ha figyelmesen vizsgálja a saját életét. Lásd még azok az álmok, amiket senkinek nem mondasz el, de még is mások megvalósítják, úgy ahogy azt megálmodtad.

  Amúgy a hoax/konteo vonal tökéletesen beleillik valami Amerikán kívüli hatalom információs hadviselési/dezinformációs műveleteibe. Általában az amcsi kormányzat valami fajta értékét rombolja. A konteós elméleteknek pl az oroszok felé sokkal kevesebb hatása van, mert azt mindenki elfogadja, hogy az oroszok, meg a hasonló nem szabad országok folyamatosan ellenőrzik a médiát. Propagandát folytatnak tájékoztatás helyett, kvázi hazudnak.
  A konteo elméletek 90%-ának üzenete, hogy ugyan ezt teszik a nyugati kormányok is.
  Azonban pl., hogy egy adott konteo elmélet nem igaz, még nem jelenti azt, hogy a kormányok igazat mondanak. A konteo elméletek lényege, hogy folyamatosan az érdeklődés középpontjában tartják és rombolják a vezető nyugati hatalmak kormányainak presztízsét.
  Kinek áll érdekében mindez?
  Mindenkinek rajtuk kívül!